Breaking News
07 Απριλίου 2017

Η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού ενημέρωσε πως ο υφυπουργός αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης θα συναντηθεί με τους εκπροσώπους του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού, της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ την Μ. Δευτέρα (10/04). 

Το ραντεβού έκλεισε για τις 15.00 στο γραφείου του κ.Βασιλειάδη, ο οποίος ήταν και αυτός που «προκάλεσε» την συνάντηση προκειμένου να συζητηθούν όλα τα «καυτά» θέματα του ελληνικού ποδοσφαίρου. 

Τις ομάδες θα εκπροσωπήσουν οι Γιάννης Βρέντζος (Ολυμπιακός), Χρήστος Παναγόπουλος (Παναθηναϊκός), Μάκης Γκαγκάτσης (ΠΑΟΚ), Μηνάς Λυσάνδρου (ΑΕΚ), ενώ στο γραφείο δεν αποκλείεται να βρεθούν στο γραφείο και οι Γιώργος Στράτος (πρόεδρος Σούπερ Λίγκας) και Βασίλης Γκαγκάτσης (διευθύνων σύμβουλος της Λίγκας).

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics