Breaking News
07 Απριλίου 2017

Ο πρόεδρος της CONCACAF, Βίκτορ Μονταλιάνι δήλωσε ότι ΗΠΑ, Μεξικό και Καναδάς θα υποβάλουν πρόταση για την ανάληψη του Μουντιάλ 2026!

«Ο Καναδάς, η Αμερική και το Μεξικό στοχεύουν σε μια κοινή πρόταση. Οι συζητήσεις για την εν λόγω ιδέα ακόμη υπό συζήτηση και θα πρόκειται για μια συναρπαστική νπρόταση αν αποδώσει καρπούς. Έχουμε θετικά σχόλια γι αυτό, κάτι που αποτελεί ένα δυνατό σημάδι του ότι το ποδόσφαιρο μπορεί να φέρει τις χώρες μαζί», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μονταλιάνι. Οι προτάσεις για το Μουντιάλ του 2026 αναμένεται να ξεκινήσουν να υποβάλλονται μέσα στον Ιούνιο, με την τελική απόφαση να μην παίρνεται πριν το Μάιο του 2020.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics