Breaking News
10 Απριλίου 2017

200 εκ. λίρες θα αξιώσει το προσεχές καλοκαίρι από την διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Ζοσέ Μουρίνιο, με σκοπό να οικοδομήσει όπως ο ίδιος επιθυμεί, την ομάδα της επόμενης περιόδου!

Όπως αναφέρει σημερινό δημοσίευμα της «Metro», μεγάλο μέρους του εν λόγω χρηματικού ποσού πρόκειται να δοθεί για την απόκτηση του Αντουάν Γκριεζμάν στην Ατλέτικο Μαδρίτης, μιας και ο παίκτης φέρεται να έχει ρήτρα αποδέσμευσης που φτάνει τα 86 εκατομμύρια λίρες.

Σημαντική προτεραιότητα για τον Πορτογάλο κόουτς αποτελεί η ενίσχυση της αμυντικής του γραμμής, γι’ αυτό και θα κινηθεί εξίσου δυναμικά για την απόκτηση των Μπενζαμέν Μεντί και Τζιμπρίλ Σιντιμπέ που εντυπωσιάζουν φέτος με την Μονακό.

Από εκεί και πέρα, για τον Έρικ Ντάιερ της Tότεναμ ενδέχεται να προσφερθεί ένα ποσό κοντά στα 40 με 45 εκατομμύρια, καθώς αποτελεί παίκτη που αρέσει ιδιαίτερα στην Ζοσέ Μουρίνιο και τον προορίζει ως πιθανό αντικαταστάτη του Μάικλ Κάρικ, ενώ ενδιαφέρον υπάρχει και για τον Τιμουέ Μπακαγιόκο (και πάλι της Μονακό), ο οποίος ωστόσο φημολογείται πως έχει συμφωνήσει ήδη με την Τσέλσι και είναι κοντά στο να τα βρει και στο οικονομικό σκέλος της μεταγραφής και με την γαλλική ομάδα.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics