Breaking News
10 Απριλίου 2017

Ολοκληρώθηκε η «μαραθώνια» συνάντηση του υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη, με τους τέσσερις «μεγάλους» του ελληνικού ποδοσφαίρου, μετά το τέλος της οποίας ο υφυπουργός εμφανίστηκε αισιόδοξος για ένα καλύτερο αύριο στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Ο κ. Βασιλειάδης είπε ότι «υπήρξαν διαφωνίες για κάποια θέματα, αλλά αυτό είναι κάτι φυσιολογικό» και τόνισε ότι η συνάντηση έγινε σε εξαιρετικό κλίμα και πως «όλοι έχουν αντιληφθεί ότι πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά και να προχωρήσουμε».

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν τα διοικητικά στελέχη των ΠΑΕ Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, Γιάννης Βρέντζος, Χρήστος Παναγόπουλος, Μάκης Γκαγκάτσης και Μηνάς Λυσσάνδρου, αντίστοιχα. Τη διοργανώτρια αρχή εκπροσωπούν ο πρόεδρος της Super League, Γιώργος Στράτος και ο διευθύνων σύμβουλος, Βασίλης Γκαγκάτσης.

Στο καλωσόρισμά του ο υφυπουργός ευχαρίστησε για την ανταπόκριση και υπογράμμισε: «Είναι ευκαιρία να προχωρήσουμε όλοι μαζί σε ένα καθεστώς πλήρους ευνομίας και ηρεμίας. Σήμερα είναι μια ευκαιρία να συζητήσουμε σε βάθος όλα τα θέματα». Η συζήτηση ξεκίνησε από τα κακώς κείμενα του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα. Αύριο ο κ. Βασιλειάδης είναι πιθανό να συναντήσει και τη διοίκηση της ΕΠΟ.

ΑΠΕ

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics