Breaking News
11 Απριλίου 2017

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Εθνικής Αργεντινής αποτελεί ο Εντγκάρδο Μπάουσα, που απολύθηκε μετά από μια σειρά κακών αποτελεσμάτων στα προκριματικά του Μουντιάλ της Ρωσίας, στη ζώνη της Νότιας Αμερικής. «Έχουμε φτάσει σε συμφωνία, ειδοποιήσαμε τον Μπάουσα πως δεν είναι πλέον ο προπονητής της εθνικής ομάδας,» είπε στους δημοσιογράφους ο νέος πρόεδρος της ομοσπονδίας της χώρας (AFA), Κλαούντιο Τάπια, μετά από συνάντηση στα γραφεία της AFA στο Μπουένος Άιρες.

Με τον Μπάουσα στον πάγκο απο τον Αύγουστο του 2016 που ανέλαβε, η Albiceleste πήρε 11 βαθμούς από τους 24 πιθανούς: κέρδισε τρία παιχνίδια, έφερε δύο ισοπαλίες και έχασε τρία ματς. 

Η Αργεντινή, τέσσερα παιχνίδια πριν το τέλος, είναι πέμπτη, θέση που εξασφαλίζει παρουσία στα πλέι-οφ, με 22 βαθμούς, πίσω από τη Βραζιλία (33), Κολομβία (24), Ουρουγουάη (23) και τη Χιλή (23). Ακολουθούν Ισημερινός (20), το Περού (18) και Παραγουάη (18). Ο αρχηγός της Λιονέλ Μέσι, θα χάσει τρία από τα τέσσερα ματς που απομένουν, εξαιτίας τιμωρίας, αλλά η AFA άσκησε έφεση κατά της ποινής.

Αναφορές των μέσων ενημέρωσης αναφέρουν ως πιθανότερο διάδοχό του, τον Αργεντινό προπονητή της Σεβίλης , Χόρχε Σαμπάολι, ο οποίος ποτέ δεν έκρυψε την φιλοδοξία του να αναλάβει την ευθύνη της εθνικής ομάδας. 
Όμως η Αργεντινή θα πρέπει να καταβάλει στη Σεβίλλη αποζημίωση σχεδόν 2,5 εκατομμύρια ευρώ, χρήματα που σήμερα δεν υπάρχουν. Γι αυτό φαίνεται ότι η Afa σχεδιάζει επίσης μια λύση «χαμηλού κόστους». Ακούγεται το όνομα του προπονητή της Λανούς, Χόρχε Αλμιρόν, με τελευταίους θριάμβους στο Κύπελλο και του Σούπερ-Κύπελλο Αργεντινής.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics