Breaking News
12 Απριλίου 2017

Ξεκινούν απόψε τα ημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδας με τα πρώτα παιχνίδι, στο δρόμο προς τον τελικό της διοργάνωσης, ο οποίος θα διεξαχθεί στις 6 Μαΐου. Η αυλαία των ημιτελικών θ' ανοίξει απόψε στη Λεωφόρο, όπου ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί στο «Θ. Νικολαίδης» τον ΠΑΟΚ και θέλει να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον τελικό.

Αύριο θα διεξαχθεί ο άλλος ημιτελικός με τον Ολυμπιακό να φιλοξενεί στο «Καραϊσκάκη» την ΑΕΚ, σ' ένα ματς χωρίς ασφαλή προγνωστικά. Η ομάδα του Πειραιά στοχεύει στο νταμπλ, ενώ για τον «δικέφαλο» η διοργάνωσης του κυπέλλου είναι ο μεγάλος στόχος για διάκριση τη φετινή σεζόν. Αναλυτικά τα παιχνίδια των ημιτελικών:

ΤΕΤΑΡΤΗ

19:00 (Θ. Νικολαίδης) Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ

ΠΕΜΠΤΗ

19:30 (Καραϊσκάκη) Ολυμπιακός-ΑΕΚ


*Οι ρεβάνς θα διεξαχθούν 26 (ΑΕΚ-Ολυμπιακός) και 27 Απριλίου (ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός).

AΠΕ ΜΠΕ

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics