Breaking News
22 Απριλίου 2017

Το έγκυρο βρετανικό Sky μετέδωσε ότι η σεζόν τελείωσε πρόωρα για τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς. Ο τραυματισμός του Σουηδού επιθετικού στο γόνατο κατά τη διάρκεια του χθεσινοβραδινού αγώνα με την Άντερλεχτ για το Europa League, φαίνεται πως είναι αρκετά σοβαρός και σύμφωνα με το Sky ο ποδοσφαιριστής δεν θα ενισχύσει τους «μπέμπηδες» στο υπόλοιπο της περιόδου εντός κι εκτός των συνόρων.

 

Ο Ζοζέ Μουρίνιο ήδη έχει τοποθετηθεί λέγοντας «δεν υπάρχουν ασισιόδοξες προβλέψεις για το μέγεθος της ζημιάς» και προετοιμάζεται να πληροφορηθεί και επίσημα ότι θα στερηθεί τις υπηρεσίες του πρώτου σκόρερ της ομάδας του (28 τέρματα σε όλες τις διοργανώσεις στα ματς που απομένουν στην Premier League, αλλά και σε αυτά με την Θέλτα για τους ημιτελικούς του Europa League.

Θα πρέπει επίσης να επισημανθεί ότι ο Ιμπραΐμοβιτς δεν έχει προχωρήσει ακόμη στην επέκταση της συνεργασίας του με τους «κόκκινους διάβολους», οπότε εάν επαληθευτεί η πληροφορία του Sky, τότε δεν αποκλείεται το ματς με τους Βέλγους να ήταν το τελευταίο του με την φανέλα της Γιουνάιτεντ.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics