Breaking News
22 Απριλίου 2017

Άξιοι εκπρόσωποι της Κρήτης!!!

 

Μαγική εικόνα το παιχνίδι των Μικτών Ομαδων Προεπιλογης Εθνικων Ομαδων Νέων,όπου η ομάδα του Ηρακλείου ενω προηγήθηκε με 0-1 με γκόλ του Νοικοκυράκη στο 16' λεπτό,στη συνεχεια μετά απο τραυματισμό στον κόκκυγα του Καλαϊτζάκη ,ο οποίος μεχρι εκείνη την στιγμή είχε κάνει ανω κάτω την αντιπαλη άμυνα αφού οργάνωνε όλο το παιχνίδι στο κέντρο,παρόλο που πάλεψε και δεν βγήκε αλλαγή μέχρι το τελος του πρώτου ημιχρόνου,ήταν ο κύριος λόγος που η ομάδα δεν μπορούσε να δημιουργήσει επιθετικά,με αποτέλεσμα να εκμεταλευτεί το γεγονός η ΕΠΣ.ΣΕΡΡΩΝ και σε ενα 5λεπτο να σημειώσει 3 τερματα,και με το σκορ 3-1 έληξε το πρώτο ημίχρονο!!!!!

Στο δευτερο ημιχρονο,το Ηρακλειωτικο Αντιπροσωπευτικό συγκρότημα,μπηκε πιο ορεξάτο,δημιούργησε πανω απο 15 κλασικές ευκαιρίες με τους Χαϊντίνι,Παπαδάκη και Νοικοκυρακη,που όμως δεν κατάφεραν να στειλουν την μπάλα στα δίχτυα παρα μόνο μία φορά ακόμη,κάνοντας το σκόρ 3-2 που έμελε να είναι και το τελικό σκόρ!!

Συγχαρητήρια σε ολα τα παιδιά,για εμας ειναι ολα νικητές και πρωταθλητές!!!

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics