Breaking News
28 Απριλίου 2017

Η Σενεγαλέζα Φατμά Σαμουρά, φαίνεται να παίρνει στα χέρια της το φάκελο της ΕΠΟ, ως επιτετραμμένη της FIFA, μετά την αναβάθμιση του Κωστάκη Κουτσοκούμνη στην παγκόσμια ομοσπονδία, αφού εξελέγη εκπρόσωπος της UEFA στην Εκτελεστική Επιτροπή της FIFA.

Η Σαμουρά είναι από τον περασμένο Μάιο αντικαταστάτρια του πρώην γενικού γραμματέα της FIFA, Ζερόμ Βάλκε. Στις 18 Μαΐου ο υφυπουργός αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, θα συναντηθεί με αξιωματούχους της FIFA, προκειμένου να συζητήσουν θέματα που αφορούν το ελληνικό ποδόσφαιρο. Με σχετική επιστολή της, η γενική γραμματέας της FIFA, Φατμά Σαμουρά, όρισε τη συνάντηση στη συγκεκριμένη ημερομηνία, όπου αναμένεται να ζητήσει από τον Γιώργο Βασιλειάδη να καταργήσει τη διάταξη στον νόμο Ορφανού που καθορίζει τον τρόπο διεξαγωγής των εκλογών στην ΕΠΟ. 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics