Breaking News
02 Μαΐου 2017

Επιτυχής ήταν η χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στις ΗΠΑ ο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς, προκειμένου να αποκαταστήσει τη ρήξη χιαστών στο δεξί γόνατο που υπέστη στην αναμέτρηση του Europa League με την Αντερλεχτ.

Ο ατζέντης του Σουηδού επιθετικού, Μίνο Ραϊόλα, εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία υπογραμμίζει ότι «... (σ.σ. Ο Ιμπραϊμοβιτς) θα αποθεραπευθεί πλήρως από τον τραυματισμό, που δεν σηματοδοτεί το τέλος της καριέρας του», βάζοντας... φρένο στα σενάρια που ήθελαν τον 35χρονο άσο να αποχωρεί από την ενεργό δράση μετά τον σοβαρό τραυματισμό του.
Ο ίδιος ο Ιμπραϊμοβιτς ανέβασε μήνυμα στο Instagram όπου, αφού ευχαριστεί τους φιλάθλους για την υποστήριξή τους, σπεύδει να προσθέσει: «Σύντομα θα απολαύσετε και πάλι το παιχνίδι μου!».

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics