Breaking News
06 Μαΐου 2017

Το Πανθεσσαλικό στάδιο του Βόλου θα φιλοξενήσει απόψε (20:30) τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, που συμπληρώνει 85 χρόνια ύπαρξης στο ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι της χώρας.


Ένας τελικός η διεξαγωγή του οποίου για σήμερα πέρασε από… σαράντα κύματα έως ότου η πολιτεία ανάψει «πράσινο φως» για τη διεξαγωγή του, ένας αγώνας που θα τελεστεί με λύσεις εμβαλωματικές.
Τα προβλήματα με την έδρα ήταν πάρα πολλά κι έγινε αγώνας δρόμου για να «κουκουλωθούν», προκειμένου οι ομάδες να γλιτώσουν την ανατροπή του αγωνιστικού προγράμματός τους ενόψει πλέι οφ και οι υπεύθυνοι, κυρίως η προσωρινή διοικούσα επιτροπή της ΕΠΟ, να γλιτώσει από ένα ανεπανάληπτο φιάσκο, ως διοργανώτρια αρχή.
Αντίπαλοι στον τελικό του Βόλου θα τεθούν οι δύο «Δικέφαλοι» του ελληνικού ποδοσφαίρου, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, με την ελπίδα ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας.
Στον 75ο ακροτελεύτιο αγώνα της διοργάνωσης η Ένωση μετρά 22 τελικούς και 15 τρόπαια κι ο ΠΑΟΚ 17 τελικούς αλλά μόλις 4 τίτλους.
Αγωνιστικά, δεν υπάρχουν πολλά πράγματα να ειπωθούν. Αμφότεροι αντίπαλοι θα παραταχθούν χωρίς προβλήματα, κι ευχή όλων είναι να νικήσει ο καλύτερος, χωρίς διαμαρτυρίες, επεισόδια και γκρίνια για τη διαιτησία του Κομίνη, που ορίστηκε να διευθύνει τη συνάντηση.
Στα αξιοσημείωτα των… παρασκηνίων της αναμέτρησης η απόφαση του υφυπουργού Αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη να μην παραβρεθεί στον τελικό, θέλοντας να εκφράσει με αυτό τον τρόπο την ενόχληση και δυσφορία του για την πολιτική (και όχι μόνο) πίεση που δέχθηκε να ανακαλέσει μια σχεδόν ειλημμένη απόφασή του, αλλά και τους ερασιτεχνικούς χειρισμούς της ΕΠΟ.
Της ΠΔΕ για την ακρίβεια, που επέλεξε έδρα η οποία μέχρι χθες δεν είχε άδεια λειτουργίας (!), ενώ εξέδωσε εισιτήρια χωρίς αρίθμηση (ξεπεράστηκε in extremis με ελληνική… πατέντα), κατά πλήρη παράβαση των σχετικών οδηγιών της UEFA για λόγους ασφαλείας.
naftemporiki.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics