Breaking News
15 Μαΐου 2017

Η ΕΛ.ΑΣ έχει φτάσει ήδη στην ταυτοποίηση 23 ατόμων που συμμετείχαν στα έκτροπα που έγιναν πριν από την έναρξη του τελικού του κυπέλλου.

Οι άνδρες της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης της Βίας σε Αθλητικούς χώρους έχουν καταφέρει να ταυτοποιήσουν 15 οπαδούς της ΑΕΚ και οκτώ του ΠΑΟΚ, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται. Οι δύο οπαδοί που κρατούσαν μαχαίρια είναι ανάμεσα στους παραπάνω. Αυτός της ΑΕΚ νοσηλεύεται τραυματισμένος σε νοσοκομείο του Βόλου, ενώ του ΠΑΟΚ αναζητείται από τις Αρχές. Ο πρώτος έχει βαρύ μητρώο και είναι γνωστός στις Αρχές για ανάλογες δράσεις στα γήπεδα. Βρίσκεται νοσηλευόμενος έχοντας τραύματα στα πόδια του από μαχαίρι και υπάρχουν άνδρες που τον περιφρουρούν. Οι έρευνες της αστυνομίας θα συνεχιστούν τις επόμενες ημέρες προκειμένου να υπάρξουν νέες ταυτοποιήσεις. Να σημειωθεί τέλος ότι εις βάρος όσων έχουν ήδη εντοπιστεί έχει σχηματιστεί δικογραφία.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics