Breaking News
24 Μαΐου 2017

Το Ανώτατο Δικαστήριο της Ισπανίας επικύρωσε την ποινή φυλάκισης 21 μηνών, η οποία έχει επιβληθεί στον Λιονέλ Μέσι για υπόθεση φοροδιαφυγής. 

 

Ο Αργεντινός σταρ της Μπαρτσελόνα είχε καταδικαστεί πέρυσι τον Ιούλιο, μαζί με τον πατέρα του Χόρχε, για απόκρυψη ποσού 4,16 εκατ. ευρώ, το οποίο προερχόταν από τα δικαιώματα εκμετάλλευσης της εικόνας του -ίσως-διασημότερου ποδοσφαιριστή στον κόσμο.

Σε ό,τι αφορά τον Χόρχε Μέσι, η ποινή του μειώθηκε στους 15 μήνες, καθώς εκτιμήθηκε ως ελαφρυντικό στοιχείο το γεγονός ότι κατέβαλε στην εφορία ένα μέρος του ποσού που είχε αποκρυφθεί. Παράλληλα, ο Λιονέλ Μέσι θα καταβάλλει πρόστιμο 2.000.000 ευρώ και επιπλέον 1,3 εκατ. ο πατέρας του.

Αν και η τελική απόφαση ανήκει στο δικαστήριο της Βαρκελόνης, ο Αργεντινός δεν κινδυνεύει να βρεθεί στη φυλακή, αφού κατά κανόνα στην Ισπανία οι ποινές φυλάκισης μέχρι δύο χρόνια έχουν ανασταλτικό χαρακτήρα.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics