Breaking News
11 Ιουλίου 2017

Με ανακοίνωση της η ΕΠΣΗ έκανε γνωστό πως της ανατέθηκε η διεξαγωγή στο Ηράκλειοτων έξι αγώνων του ομίλου της Εθνικής ομάδας Νέων της Ελλάδας στο Ηράκλειο γιατου Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος νέων UEFA.


Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΣΗ:
«Η Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας στη συνεδρίαση της 02.03.2017 (Απόφαση Νο 17), έκανε δεκτή την εισήγηση της Επιτροπής Εθνικών Ομάδων και αποφάσισε να αναθέσει στην Ε.Π.Σ. Ηρακλείου την οργάνωση, σε άμεση συνεργασία με τις Υπηρεσίες της Ε.Π.Ο, της διεξαγωγής των 6 επίσημων αγώνων του προκριματικού γύρου UEFA της Εθνικής Ομάδας Νέων (U-19) στο Ηράκλειο για το διάστημα από 07-15.11.2017.
Για την καλύτερη δυνατή προετοιμασία και διεξαγωγή των αγώνων η Ε.Π.Σ. Ηρακλείου θα είναι σε καθημερινή συνεργασία με τις Υπηρεσίες της Ομοσπονδίας για όλα τα διοργανωτικά θέματα».

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics