Breaking News
13 Ιουλίου 2017

Μόλις τέσσερις ομάδες της Football League αδειοδοτήθηκαν από το πρωτοβάθμιο όργανο της ΕΠΟ, που συνεδρίασε τις τελευταίες δύο ημέρες για να εξετάσει τους φακέλους των ΠΑΕ της B΄ Εθνικής κατηγορίας.

Συγκεκριμένα, άδεια χορηγήθηκε σε Απόλλωνα Σμύρνης και Λαμία, που προήχθησαν στη Super League, όπως και στις ΠΑΕ Παναιγιάλειος και Τρίκαλα.

Αντίθετα, άδεια συμμετοχής για τις εγχώριες διοργανώσεις δεν έλαβε κανένας από τους υπόλοιπους συλλόγους της κατηγορίας. Συγκεκριμένα, Άρης και ΟΦΗ «κόπηκαν» λόγω μη εκπλήρωσης του κριτηρίου αναφορικά με ληξιπρόθεσμες οφειλές προς ασφαλιστικούς φορείς, φορολογικές αρχές και εργαζομένους.

Η Καλλιθέα λόγω μη εκπλήρωσης των αθλητικών κριτηρίων, υποδομής, νομικών, διοικητικών και οικονομικών κριτηρίων. Στον Κισσαμικό λόγω μη εκπλήρωσης των κριτηρίων υποδομής, των νομικών και των οικονομικών κριτηρίων. Στην Αναγέννηση Καρδίτσας επειδή δεν πληροί το κριτήριο αναφορικά με ληξιπρόθεσμες οφειλές προς ασφαλιστικούς φορείς και φορολογικές αρχές.

Στον Αιγινιακό για ληξιπρόθεσμες οφειλές προς ασφαλιστικούς φορείς, φορολογικές αρχές και εργαζομένους. Στον Αγροτικό Αστέρα επειδή δεν εκπληρώνει τα κριτήρια υποδομής και τα οικονομικά κριτήρια. Στον Πανσερραϊκό για ληξιπρόθεσμες οφειλές προς ασφαλιστικούς φορείς, φορολογικές αρχές και ομάδες. Στη Σπάρτη για ληξιπρόθεσμες οφειλές προς εργαζομένους. Στον Πανελευσινιακό λόγω μη υποβολής παραβόλου και στις Καλλονή, Αχαρναϊκό, Χανιά επειδή δεν υπέβαλαν αίτηση.

Επί των προαναφερόμενων αποφάσεων μπορεί να ασκηθεί έφεση εντός προθεσμίας πέντε ημερών από την κοινοποίησή τους.

amna.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics