Breaking News
14 Ιουλίου 2017

Με μία οικογενειακή φωτογραφία στο Instagram, που συγκέντρωσε περισσότερα από 2.000.000 likes, «διασκέδασε» ο Κριστιάνο Ρονάλντο, την έφοδο τριών ένοπλων της οικονομικής αστυνομίας της Ισπανίας, στο γιοτ που έχει νοικιάσει, προκειμένου να διεξάγουν έρευνα. 


 Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ, η σύντροφός του Τζορτζίνα, η μητέρα του Ντολόρες, τα παιδιά του, η οικογένειά του και οι φίλοι του, ένιωσαν έκπληξη , όταν οι οπλισμένοι άνδρες πλησίασαν με φουσκωτό το «aYa London, ανέβηκαν και το επιθεώρησαν, ενώ συνεργείο βιντεοσκοπούσε όλη τη διαδικασία. Ένα νέο επεισόδιο για τον Ρονάλντο με την ανοικτή υπόθεση φοροδιαφυγής που έχει. 
 Ο διάσημος Πορτογάλος δημοσίευσε μια φωτογραφία με την σύντροφό του και όλα τα άλλα 15 μέλη της οικογένειάς του που κάνει διακοπές στην Ίμπιζα, σημειώνοντας: «Μεγάλη οικογένεια με αγάπη».

amna.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics