Breaking News
14 Ιουλίου 2017

Εξαιρετικά δυσάρεστη τροπή παίρνει η υπόθεση του Αμπντελχάκ Νούρι, ο οποίος υπέστη καρδιακή προσβολή κατά την διάρκεια φιλικού αγώνα του Αγιαξ με τη Βέρντερ Βρέμης, στην Αυστρία. Αν και τις προηγούμενες ημέρες η κατάστασή του παρουσίασε βελτίωση και εκτιμήθηκε ότι διέφυγε τον κίνδυνο, τα νεότερα στοιχεία δείχνουν ότι ο 20χρονος ποδοσφαιριστής έχει υποστεί σοβαρή και μόνιμη εγκεφαλική βλάβη.

Τη σχετική ανακοίνωσε έκανε ο ολλανδικός σύλλογος μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο twitter, ενώ τονίζει πως ο παίκτης, ο οποίος έχει χάσει τη λειτουργία σε μέρη του εγκεφάλου, δεν έχει ελπίδα πλήρους ανάρρωσης. 

«Οι πιθανότητες ανάκτησης αυτών των κρίσιμων λειτουργιών του εγκεφάλου είναι μηδενικές» αναφέρει ο «Αίαντας» στη σχετική ανακοίνωση που «ανέβηκε» στην ιστοσελίδα του και συνεχίζει: «Αυτό οφείλεται πιθανότατα στην έλλειψη παροχής οξυγόνου στον εγκέφαλό του». Ο ολλανδικός σύλλογος τονίζει ότι ο Νούρι μπορεί να φύγει από το νοσοκομείο στο Ίνσμπρουκ και πως θα μεταφερθεί στο Άμστερνταμ τις επόμενες ημέρες.

«Αυτά είναι τα χειρότερα δυνατά νέα. Είναι τρομερό. Συμπάσχουμε με τους γονείς, τα αδέλφια και άλλους συγγενείς» δήλωσε ο διευθυντής του Άγιαξ, Έντβιν φαν ντερ Σαρ, και συνέχισε λέγοντας μεταξύ άλλων: «Η ταλαιπωρία τους είναι αδύνατο να περιγραφεί. Το πλήγμα είναι επίσης αισθητό στον Άγιαξ, μολονότι ξέραμε ότι έπρεπε να εξετάσουμε αυτό το σενάριο. Πολλοί άνθρωποι με διαφορετικούς τρόπους συμπάσχουν με την κατάστασή του. Ο Αμπντελχάκ είναι ένα τόσο σπουδαίο ταλέντο, αλλά δυστυχώς δεν θα μάθουμε ποτέ πόσο μακριά θα έχει φτάσει το αστέρι του, εάν τα πράγματα δεν είχαν συμβεί έτσι».

Ο «Άπι» Νούρι «έγραψε» 15 συμμετοχές με τον Άγιαξ την παρελθούσα σεζόν, συμπεριλαμβανομένων τριών στο Europa League, μολονότι δεν αγωνίστηκε στον τελικό της διοργάνωσης, όπου η ολλανδική ομάδα ηττήθηκε από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 2-0. Ο 20χρονος είναι διεθνής με τις «μικρές» εθνικές ομάδες της Ολλανδίας, ενώ γεννήθηκε στο Άμστερνταμ από γονείς με καταγωγή από το Μαρόκο.

amna.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics