Breaking News
17 Ιουλίου 2017

Απίστευτο σκηνικό με πρωταγωνιστή τον ομοσπονδιακό τεχνικό της Εθνικής Τουρκίας

 

Ιδιοκτήτης κεμπαμπτζίδικου στη Σμύρνη καταγγέλλει πως δέχτηκε επίθεση από τον μεθυσμένο Φατίχ Τερίμ και τον μπράβο του, με αφορμή την αντιδικία που υπάρχει με τον γαμπρό του ομοσπονδιακού τεχνικού της Τουρκίας, που έχει το διπλανό κεμπαμπτζίδικο.

Η Αλσάτα της Σμύρνης είναι μια άκρως τουριστική περιοχή της Τουρκίας και εκεί ο γαμπρός του Τερίμ, ο Αχμέτ Μπαράν Τσετίν, έχει το κεμπαμπτζίδικο “Club Baba Köyiçi”. Ακριβώς δίπλα, έχει το δικό του κεμπαμπτζίδικο, το “Yüzevler Kebapçısı”, oΣελαχατίν Αϊντογντού. Πρόκειται για τον πρώην ιδιοκτήτη της Άντανα Ντεμίρσπορ, της πρώτης ομάδας στην καριέρα του Φατίχ Τερίμ.

Στον Τσετίν δεν άρεσε που ακριβώς δίπλα στο δικό του κεμπαμπτζίδικο υπάρχει ακόμα ένα κεμπαμπτζίδικο και ζήτησε τα δύο καταστήματα να χωριστούν με έναν ξύλινο φράχτη ύψους δύο μέτρων. Ο Αϊντογντού δέχθηκε αρχικά, ο φράχτης τοποθετήθηκε, ωστόσο στη συνέχεια ο Τσετίν φέρεται να προσπάθησε να “κλέψει” λίγο από τον χώρο του Αϊντογντού. Ο τελευταίος αντέδρασε και τελικά οι υπεύθυνοι της αγοράς διέταξαν να αφαιρεθεί εξ ολοκλήρου ο φράχτης.

Ο Τσετίν ενημέρωσε τον πεθερό του για το τι συνέβη και ο Τερίμ τηλεφώνησε στον Αϊντογντού, ζητώντας του εξηγήσεις γιατί άνοιξε εστιατόριο δίπλα σε εκείνο του γαμπρού του και γιατί δημιουργεί προβλήματα, ενώ άρχισε να τον απειλεί. Το βράδυ του Σαββάτου, ο Τερίμ πέταξε από την Αλικαρνασσό όπου βρισκόταν σε διακοπές μέχρι τη Σμύρνη και δημιούργησε επεισόδιο, σύμφωνα με την καταγγελία του Αϊντογντού.

Όπως κατέθεσε στην αστυνομία, ο Τερίμ σε κατάσταση μέθης, ένας φρουρός του και οι δύο γαμπροί του πήγαν στο “Yüzevler Kebapçısı” και επιτέθηκαν στον Αϊντογντού και σε υπαλλήλους του καταστήματος, τέσσερις εκ των οποίων κατέληξαν στο νοσοκομείο με ελαφριά τραύματα.

Ο γιος του ιδιοκτήτη, ο Χουσνού Αϊντογντού είπε πως “ο πατέρας μου καθόταν στην αίθουσα και ο Φατίχ Τερίμ, υπό την επήρεια αλκοόλ, άρχισε να γρονθοκοπεί τον πατέρα μου. Ο πατέρας μου αντέδρασε με γροθιές. Πήδηξαν τον μικρό τοίχο και ο καυγάς συνεχίστηκε μεταξύ των υπαλλήλων του εστιατορίου και των υπαλλήλων του άλλου εστιατορίου, με ραβδιά, γροθιές και μια καρέκλα”.

“Μου επιτέθηκε στο μαγαζί, αλλά έφυγε σε δύο λεπτά. Γιατί έτρεξε;”, δήλωσε μεταξύ άλλων ο Αϊντογντού, ο οποίος αποκάλυψε ότι ο Τεριμ πίεσε “σημαντικούς ανθρώπους” για να του τηλεφωνήσουν και να αλλάξει την κατάθεσή του, χωρίς να ασκήσει μηνύσεις. “Ο Τερίμ ζητάει από σημαντικούς ανθρώπους να μου μιλήσουν για να υποχωρήσω, αλλά θα συνεχίσω με τις κατηγορίες. Ο αγώνας μόλις άρχισε”, τόνισε.

aek365.com

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics