Breaking News
18 Ιουλίου 2017

Έτοιμη να καλύψει τη ρήτρα αν ο πει "ναι" ο παίκτης

 

Έτοιμη να τινάξει την μπάνκα και να αποκτήσει τον Νεϊμάρ είναι η Παρί Σεντ Ζερμέν σύμφωνα με τον καταλανικό Τύπο. Όπως τονίζεται οι Γάλλοι είναι διατεθειμένοι να καλύψουν την ρήτρα του παίκτη που φτάνει τα 222εκατ. ευρώ. Πρώτος στόχος τους είναι να τον πείσουν να αφήσει τη Βαρκελώνη και στη συνέχεια θα καλύψουν το τεράστιο ποσό και θα τον αποκτήσουν. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως για πρώτη φορά ο Βραζιλιάνος σκέφτεται να αποχωρήσει από τους "μπλαουγκράνα" και θα μπει σε διαπραγματεύσεις με την Παρί οι οποίες θα κρίνουν το μέλλον του. Αν τελικά η μεταγραφή γίνει φυσικά θα μιλάμε για νέο απίστευτο ρεκόρ πώλησης.

aek365.com

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics