Breaking News
22 Ιουλίου 2017

Η Παρί Σεν Ζερμέν θα καλύψει τη ρήτρα ύψους 222 εκατ. ευρώ (!), που υπάρχει στο συμβόλαιο του, προκειμένου να τον αποκτήσει από την Μπαρτσελόνα, αλλά το κόστος της μεταγραφής αναμένεται να είναι υπερδιπλάσιο.

 

Ο πατέρας του Βραζιλιάνου σούπερ σταρ φέρεται να ταξίδεψε ξανά αυτή την εβδομάδα στο Παρίσι, προκειμένου να συζητήσει με τη διοίκηση της γαλλικής ομάδας, η οποία προτείνει στον διεθνή άσο μυθικό συμβόλαιο, ύψους 30 εκατ. ευρώ, χωρίς να υπολογίζονται τα μπόνους επίτευξης στόχων!
Σύμφωνα, όμως, με τα γαλλικά ΜΜΕ, οι διοικούντες την Παρί προκειμένου να δελεάσουν ακόμα περισσότερο τον Νεϊμάρ, του προσφέρουν ακόμη 100 εκατ. ευρώ ως μπόνους υπογραφής! Ένα τεράστιο ποσό, το οποίο αναμένεται να μοιραστεί με τον πατέρα του, ο οποίος λειτουργεί ως ατζέντης του και θα βάλει στους τραπεζικό λογαριασμό του 40 εκατ. ευρώ, ως προμήθεια από τη συμφωνία. 

Ετσι συνολικά η συμφωνία θα αγγίξει τα 480 εκατ. ευρώ, χωρίς να υπολογίζονται τα μπόνους, που θα υπάρχουν στο συμβόλαιο του Βραζιλιάνου σούπερ σταρ!! Την ίδια ώρα η γαλλική κυβέρνηση αναμένεται να επιβάλει σκληρά δημοσιονομικά μέτρα λιτότητας, με στόχο να περιορίσει το έλλειμμα κάτω από το 3% του ΑΕΠ της χώρας.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics