Breaking News
29 Αυγούστου 2016

Την απαίτηση της FIFA για άμεση ανάκληση της απόφασης της ΕΠΟ για αλλαγή στους τακτικούς δικαστές, εξέφρασε ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης κατά την έξοδο του από την συνάντηση του με τον Σταύρο Κοντονή.

Σε περίπτωση που συμβεί αυτό ο Σταύρος Κοντονής δεσμεύτηκε να επιτρέψει την έναρξη του πρωταθλήματος το Σαββατοκύριακο 10-11 Σεπτεμβρίου. Την Τρίτη οι ανακοινώσεις της FIFA για τις αλλαγές στη διαιτησία.

«Έχουμε πάρει διαβεβαιώσεις από την ΕΠΟ ότι στην αυριανή (σ,σ Τρίτη) συνεδρίαση το θέμα των δικαστών θα εξεταστεί και η απόφαση που έχει ληφθεί τελευταία θα ανατραπεί. Από εκείνη τη στιγμή και μετά ο υφυπουργός έχει δεσμευτεί να ακυρώσει την απόφαση για μη έναρξη του πρωταθλήματος, μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Έχω την υπόσχεση πως στις 10 Σεπτεμβρίου θα αρχίσει το πρωτάθλημα. Η ΕΠΟ θα πρέπει αύριο να πάρει απόφαση για τους δικαστές κι εφόσον γίνει αυτό πριν το πέρας της εβδομάδας ο υφυπουργός θα εκδώσει το ακυρωτικό της αναστολής του πρωταθλήματος», ήταν τα πρώτα λόγια του, ενώ όταν ρωτήθηκε για το αν θα εκπέσουν από το αξίωμα τους τα στελέχη της ΕΠΟ που διώκονται για κακούργημα για την υπόθεση της κάρτας υγείας είπε:

«Δεν το έχουμε συζητήσει αυτό το θέμα, είναι ζήτημα της ελληνικής δικαιοσύνης. Δεν είμαστε ειδικοί για τους νόμους του ελληνικού κράτους. Πάντως οι νόμοι κάθε κράτους είναι υπεράνω κάθε καταστατικού. Υπάρχουν διατάξεις στους νόμους για το τι γίνεται αν κάποιος εκπέσει του αξιώματος».

Τέλος η απάντηση του όταν ρωτήθηκε για τις πληροφορίες που κάνουν λόγο πως ζητήθηκε η ΚΕΔ να στελεχωθεί από διεθνείς παρατηρητές, δηλαδή επί της ουσίας η FIFA να θέσει την ΚΕΔ υπό την εποπτεία της, δεν απάντησε και είπε πως αυτά θα γίνουν γνωστά την Τρίτη μετά τη συνάντηση με την ΕΠΟ και τις ομάδες.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics