Breaking News
29 Αυγούστου 2016

Ο θρύλος του αργεντίνικου ποδοσφαίρου, Ντιέγκο Μαραντόνα θέλησε να ταξιδέψει στο Ντουμπάι, όμως δεν επιβιβάστηκε ποτέ στο αεροπλάνο, καθώς, ύστερα από έλεγχο, αποδείχθηκε πως είχε στην κατοχή του πλαστό διαβατήριο

Νέα μπλεξίματα με τον νόμο για τον Ντιέγκο Μαραντόνα. Ο -κατά πολλούς- κορυφαίος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών θέλησε να ταξιδέψει απ' την Αργεντινή στον Ντουμπάι το βράδυ της Κυριακής (28/08), αλλά η προσπάθειά του στέφθηκε από... αποτυχία.

Ο λόγος; Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Clarin", κατά τη διάρκεια ελέγχου απ' τους ανθρώπους ασφαλείας του αεροδρομίου, αποκαλύφθηκε πως ο "Ντιεγκίτο" είχε στην κατοχή του πλαστό διαβατήριο! Η συγκεκριμένη εξέλιξη έκανε έξαλλο Μαραντόνα, ο οποίος και κάλεσε άμεσα το δικηγόρο του.

"Δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να οδηγήσει τη ζωή μου. Από 15 ετών κάνω αυτό πο θέλω και ουδείς μπορεί να έρθει να μου πει τι να κάνω. Αυτή η κατηγορία για κλοπή του διαβατηρίου είναι μία ανοησία.

Ο δικηγόρος μου έχει την αποστολή να ερευνήσει αυτό το ψέμα που έχει ενορχηστρωθεί από κάποιον πολιτικό. Πρόκειται για βεντέτα από πλευρά του Αργεντινού προέδρου, Μαουρίτσιο Μάκρι", δήλωσε ο Μαραντόνα.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics