Breaking News
30 Αυγούστου 2016

Αλλάζει η ώρα έναρξης των αγώνων του Champions League; Ξεχνάμε το 21.45; Η UEFA είναι έτοιμη να προβεί σε σημαντικές αλλαγές και μέσα σε αυτές συγκαταλέγεται και η ώρα διεξαγωγής των αναμετρήσεων.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, κάποια ματς θα έχουν σέντρα στις 20.00 και τα υπόλοιπα στις 22.00, όπως ακριβώς συμβαίνει και στο Europa League. Βέβαια, η αλλαγή αυτή θα εφαρμοστεί από την επόμενη σεζόν.

Ετσι, η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία ευελπιστεί πως τα έσοδα από τα τηλεοπτικά θα κάνουν και τις ομάδες πιο χαρούμενες. Οπως αναφέρει και η Bild, θα υπάρξουν περισσότερες ευκαιρίες μάρκετινγκ και θα επιτευχθούν μεγαλύτεροι στόχοι εσόδων. Μάλιστα, το πακέτο δικαιωμάτων για τις περιόδους 2018-2019 έως 2020-21 θα ανακοινωθεί το φθινόπωρο.

Πηγή: gazzetta.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics