Breaking News
20 Σεπτεμβρίου 2016

Ο δήμος Χερσονήσου καλεί τους ξενοδόχους της περιοχής να συμμετάσχουν ενεργά στην οργάνωση των εκδηλώσεων που προγραμματίζονται για την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού, προσφέροντας μέρος των εδεσμάτων που θα προσφερθούν σε αυτές.Η αντ/ρχία Τουρισμού & Απασχόλησης του Δήμου Χερσονήσου θα οργανώσει και φέτος δεκαπενθήμερο εκδηλώσεων, στις οποίες καλούνται να συμμετέχουν κυρίως οι τουρίστες επισκέπτες με σκοπό να αποκομίσουν μια επιπλέον εμπειρία που θα τους συνδέσει με τον τόπο που επέλεξαν για τις διακοπές τους.

Μακροπρόθεσμος στόχος είναι η δημιουργία ενός ρεύματος επισκεπτών, προς το τέλος Σεπτεμβρίου, αρχές Οκτωβρίου, οι οποίοι θα έρχονται για αυτό τον λόγο, γνωρίζοντας δηλαδή για τις συγκεκριμένες εκδηλώσεις και επιθυμώντας να συμμετέχουν σε αυτές.Επιπρόσθετα, η διοργάνωση του δεκαπενθημέρου των εκδηλώσεων εξυπηρετεί και άλλους σκοπούς όπως:α)   τον εμπλουτισμό της ταξιδιωτικής εμπειρίας των τουριστώνβ)   την αναβάθμιση των παρεχόμενων δραστηριοτήτων του τόπου προς τους τουρίστες επισκέπτες γ)   την ανάδειξη της τοπικής ταυτότητας και κουλτούρας.δ)   την ικανοποίηση των τουριστών που έχουν αυξημένο  ενδιαφέρον για πολιτιστικές δραστηριότητες και την προσέλκυση επιπλέον τουριστών με αυτό το ενδιαφέρον.ε)    την ενίσχυση της επισκεψιμότητας του προορισμού, προς το τέλος της τουριστικής περιόδουστ)  την αύξηση της ανταγωνιστικότητας, λόγω των εκδηλώσεων, εμπλουτισμός προϊόντοςΟι εκδηλώσεις

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει διάφορες εκδηλώσεις μεταξύ των οποίων εντάσσονται αυτές που εθελοντικά οργανώνουν οι τοπικοί σύλλογοι, δηλαδή η τοπική κοινωνία, ο επιχειρηματικός κόσμος, με την οικονομική, υπηρεσιακή και υλική στήριξη του Δήμου, καθώς και όλους τους φίλους και οικοδεσπότες των επισκεπτών.

Συγκεκριμένα, προβλέπονται εκδηλώσεις που περιλαμβάνουν την ανάδειξη της τοπικής γαστρονομίας και η προσφορά των ξενοδόχων σε φαγητό θα πρέπει να αφορά μικρές ατομικές μερίδες που να αντιπροσωπεύουν την τοπική γαστρονομία. Οι εκδηλώσεις περιλαμβάνουν και άλλα σημαντικά μέρη όπως μουσικοχορευτικό από εθελοντές των τοπικών συλλόγων, επίδειξη και παρασκευή λουκουμάδων, επίδειξη παρασκευής ρακί, επίδειξη παρασκευής τυριών, ζωντανή μουσική κλπ. Όλα τα παραπάνω, για τα οποία μεριμνούν οι τοπικοί σύλλογοι, ο Δήμος και οι εθελοντές, είναι σημαντική προσφορά προς τους πελάτες των ξενοδοχείων.

"Το ενδιαφέρον για το καλύτερο αποτέλεσμα είναι κοινό και παρακαλούμε για την ανταπόκριση σας", επισημαίνει η αντιδημαρχία Χερσονήσου σε σχετική ανακοίνωση, επισημαίνοντας επίσης τα εξής:-Τα φαγητά πρέπει να μεταφερθούν σε δίσκους στους οποίους απευθείας θα προσφερθούν (σε μπουφέ) και θα πρέπει ανά είδος να είναι τουλάχιστον 150 μικρές ατομικές μερίδες. Μπορείτε να παρέχετε παραπάνω από ένα είδος εάν επιθυμείτε.-Οι μπουφέδες ή τα μεμονωμένα σκεύη με τα φαγητά θα πρέπει να μεταφερθούν από την επιχείρηση σας, με δικό σας μέσο - εκτός άλλης συμφωνίας με τους συλλόγους, στον χώρο των εκδηλώσεων και να βρίσκονται εκεί έτοιμα προς παρουσίαση, έως τις 19.00-εάν μια επιχείρηση προτείνει να στήσει τον δικό της πάγκο και με δικό της προσωπικό να προσφέρει το φαγητό που θα ετοιμάσει - με ανταποδοτικό όφελος την επιτόπου διαφήμισή της με τα μέσα που θα επιλέξει, αυτό είναι αποδεκτό και θα εγκριθεί η πρότασή της.

Πρόγραμμα εκδηλώσεων (με την προτεινόμενη γαστρονομική εμπειρία)1) ΣΤΗ ΣΤΑΛΙΔΑ - Τετάρτη 28/09/2016, ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗ 2) ΣΤΑ ΜΑΛΙΑ - Δευτέρα 26/09/2016, ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΟΙΚΙΣΜΟΥ3) ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ - Τρίτη 27/09/2016, ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ, ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ - ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ, ΣΤΗ ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΩΝ ΟΔΩΝ Ν. ΝΕΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ3) ΣΤΙΣ ΓΟΥΒΕΣ - Παρασκευή 30/09/2016, ΣΤΟΝ ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΚΑΤΩ ΓΟΥΒΕΣΌλες οι επιχειρήσεις που θα συμμετέχουν ενεργά στον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Τουρισμού, έχουν το δικαίωμα προβολής των λογοτύπων τους.Γνωστοποίηση προσφοράς στο e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics