Breaking News
30 Σεπτεμβρίου 2016

Τη δεύτερη θέση στην κατάταξη της TUI Γερμανίας με τους δημοφιλέστερους προορισμούς για διακοπές αυτό το φθινόπωρο καταλαμβάνει η Ελλάδα.Σύμφωνα με την κατάταξη, οι Γερμανοί προτιμούν να ταξιδεύουν το φθινόπωρο σε προορισμούς που διατηρούν υψηλές θερμοκρασίες και καλό κλίμα.

Κορυφαίος προορισμός για τους Γερμανούς αυτό το φθινόπωρο είναι η Ισπανία, σύμφωνα με τα στοιχεία της TUI, ενώ στην τρίτη θέση βρίσκεται η Τουρκία, και στην 4η η Γερμανία.Πέμπτη επιλογή είναι οι ΗΠΑ ενώ και η Ταϋλανδη, επίσης μακρινός προορισμός, εντοπίζεται στο top 10, στην 8η θέση.Μέση διάρκεια διακοπών των Γερμανών αυτό το φθινόπωρο είναι οι 9 ημέρες.Δείτε την κατάταξη:1. Iσπανία2. Ελλάδα3. Τουρκία4. Γερμανία5. ΗΠΑ6. Ιταλία/ Μάλτα7. Πορτογαλία8. Ταϋλάνδη9. Αυστρία10. ΑίγυπτοςΗ TUI επισημαίνει οτι για τα ταξίδια τελευταίας στιγμής, υπάρχει μεγάλη χωρητικότητα σε Κω, Κρήτη αλλά και στη Μαγιόρκα, την Πορτογαλία και την Τουρκία. Προτείνεται μάλιστα διαμονή μιας εβδομάδας all inclusive σε δίκλινο δωμάτιο στο TUI Family Life Marmari Beach by Atlantica στην Κω, συμπεριλαμβανομένων πτήσεων, έναντι 927 ευρώ το άτομο.

tornosnews.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics