Breaking News
28 Οκτωβρίου 2016

Το Ασημένιο Βραβείο της βιώσιμης πόλης στους τομείς του τουρισμού και του πολιτισμού κέρδισε ο Δήμος Ρεθύμνης, στο πλαίσιο της συμμετοχής του στο Πρόγραμμα Liveable City.

Πρόκειται για μία σημαντική διάκριση που επιβεβαιώνει τη δυναμική του Δήμου Ρεθύμνου στους κρίσιμους αυτούς αναπτυξιακούς τομείς. Το Τμήμα Τουρισμού του Δήμου προετοίμασε την υποψηφιότητα του Δήμου για τη διάκριση Best City Awards, την οποία διεκδικούσαν πολλές ελληνικές πόλεις ενώ οι υποψηφιότητες εξετάστηκαν με αυστηρά κριτήρια από ειδική επιτροπή. Η υποψηφιότητα του Δήμου Ρεθύμνης αξιολογήθηκε πολύ θετικά και κρίθηκε άξια του ασημένιου βραβείου στον άξονα: «ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ - ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ»Οι απονομές πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο ειδικής τελετής, που έλαβε χώρα την π. Δευτέρα 24 Οκτωβρίου, στο Αμφιθέατρο της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων , με τη συμμετοχή Δημάρχων από όλη την Ελλάδα, στελεχών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, και των Περιφερειών, υψηλόβαθμων στελεχών επιχειρήσεων, Συμβούλων και δημοσιογράφων, οι οποίοι ενημερώθηκαν για τις καλύτερες πρακτικές και τις εφαρμοσμένες σύγχρονες τεχνολογίες των ευφυών, αειφόρων και οικονομικά βιώσιμων πόλεων της χώρας μας.

Το βραβείο παρέλαβε για το Δήμο Ρεθύμνης η Αντιδήμαρχος Τουρισμού, Προβολής & Πρασίνου κα Πέπη Μπιρλιράκη, η οποία, στο περιθώριο της συνεργασίας της με τους διοργανωτές και τους αξιολογητές αφού τους ευχαρίστησε για τη σημαντική αυτή διάκριση που επεφύλαξαν στο Ρέθυμνο , τόνισε πως αυτή η διάκριση αποτελεί επιβράβευση της συστηματικής, διαρκούς και καλά σχεδιασμένης προσπάθειας που κάνει η δημοτική αρχή με τη συνδρομή των υπηρεσιών του Δήμου, των χορηγών αλλά κυρίως των εθελοντών ώστε το Ρέθυμνο να συνεχίσει την αναπτυξιακή του πορεία, ως βιώσιμη πόλη, που επενδύει σταθερά στους βασικούς άξονες του Πολιτισμού και του Τουρισμού.

Το Βραβείο αυτό λοιπόν δικαίως αφιερώνεται σε όλους όσοι συμμερίζονται και εργάζονται για την επίτευξη αυτού του στόχου, με πνεύμα ανιδιοτέλειας, συνεργατικότητας και συλλογικότητας, γεγονός που αφενός συντηρεί την κατάταξη του Ρεθύμνου μεταξύ των δημοφιλέστερων τουριστικών προορισμών και αφετέρου αναδεικνύει το πλούσιο πολιτιστικό του παρελθόν και παρόν. Επιπλέον, η κα Μπιρλιράκη επεσήμανε πως ο Δήμος Ρεθύμνης θα συνεχίσει να λαμβάνει μέρος σε όλα τα Προγράμματα και τους αντίστοιχους άξονες τους που αναδεικνύουν μέσω διακρίσεων, τις αποτελεσματικές αναπτυξιακές δράσεις κάθε Δήμου σε τομείς όπως αναπλάσεις, σύστημα smart cities, προσβασιμότητα, καινοτομίες κλΟλοκληρώνοντας, τόνισε πως η συνεύρεση, η ευγενής άμιλλα και η ανταλλαγή καλών πρακτικών, άξιων προς μίμηση, που προσφέρουν διοργανώσεις όπως αυτή, είναι πολύτιμη για όλους συμμετέχοντες αφού εξασφαλίζει, μεταξύ άλλων, άμεση και ολοκληρωμένη γνώση, στη σύγχρονη πανελλήνια και παγκόσμια αγορά.
tornosnews.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics