Breaking News
22 Δεκεμβρίου 2016

 

Στα χέρια του τουριστικού επιχειρηματία Παντελή Σαπουνάκη πέρασε το ξενοδοχείο ARINA SAND στην περιοχή Κοκκίνι Χάνι στο Ηράκλειο της Κρήτης, ιδιοκτησίας του ομίλου VITA HOTELS του Μιχάλη Βαμιεδάκη.

Την εξαγορά επιβεβαίωσε ο ίδιος μιλώντας  στην εφημερίδα Πατρίς του Ηρακλείου, σημειώνοντας ότι πρέπει να υπάρχει συνεχής προσπάθεια αναβάθμισης των παρεχόμενων υπηρεσιών.Ο κ. Σαπουνάκης εκτιμά ότι το 2017 θα είναι μια πολύ καλή τουριστική χρονιά, αν δεν δημιουργηθούν απρόοπτα γεγονότα, όπως για παράδειγμα ένα θερμό επεισόδιο με την Τουρκία.

 

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπήρχε έντονο ενδιαφέρον για την αγορά του ARINA και από άλλους γνωστούς ξενοδόχους, ωστόσο τελικά ο Μ. Βαμιεδάκης έδωσε τα χέρια με τον Π. Σαπουνάκη.Ο Παντελής Σαπουνάκης είναι ιδιοκτήτης των ξενοδοχείων Ikaros Beach Resort, Star Beach και Lyttos Beach.Εν τω μεταξύ, όπως γράφει η Πατρίς, σε προχωρημένο στάδιο βρίσκεται η συμφωνία συνεργασίας γνωστών επιχειρηματιών του Ηρακλείου και διευθυντικών στελεχών ξενοδοχείων με τον γαλλικό ξενοδοχειακό όμιλο Accor για την ανέγερση πολυτελούς συγκροτήματος στο κέντρο της πόλης στο νεόδμητο κτίριο πάνω από το Central parking. Ο όμιλος έχει στην ιδιοκτησία του 1.183 ξενοδοχεία και διαχειρίζεται 4.100 ακόμη ενώ προστίθενται συνεχώς νέες μονάδες στην ομπρέλα του ομίλου.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι για το νέο αυτό εγχείρημα με τον Accor θα συνεργαστούν οι επιχειρηματίες Μανόλης Σκουλούδης και Αντώνης Μιχελιδάκης και ακόμη ένα επιτελικό στέλεχος μεγάλου τουριστικού ομίλου, με μεγάλη εμπειρία στον τουριστικό κλάδο.Πηγή: patris.gr

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics