Breaking News
28 Δεκεμβρίου 2016

 

Ο Όμιλος Ν.Δασκαλαντωνάκη-Grecotel στo πλαίσιo του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, προσέφερε μέσω του ΜΠΟΡΟΥΜΕ το μεσημεριανό φαγητό στο Κέντρο Εκπαίδευσης,

Στήριξης & Φροντίδας του Παιδιού της ΚΙΒΩΤΟΥ του Κόσμου την Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου 2016.Συγκεκριμένα, το ξενοδοχείο Grecotel Pallas Athena ετοίμασε ειδικά για την περίσταση το μεσημεριανό και το επιδόρπιο για 400 παιδιά που απασχολούνται στο συγκεκριμένο κέντρο της ΚΙΒΩΤΟΥ συμμετέχοντας σε πλήθος προγραμμάτων για την εκπαίδευση και διαπαιδαγώγησή τους.

 

 Προσωπικό της Grecotel έφαγε μαζί τους και αντάλλαξε ευχές με τα παιδιά και τους παιδαγωγούς τους.Ο κος Ιωάννης Τσίχλης, Διευθυντής Μάρκετινγκ της Grecotel, ανέφερε χαρακτηριστικά ότι “η χαρά και η ανακούφιση των ευπαθών ομάδων που υποστηρίζουμε αποτελεί για όλους εμάς τους εργαζομένους του Ομίλου Ν.Δασκαλαντωνάκη-Grecotel το καλύτερο δώρο, καθώς βοηθάμε στη διατήρηση της κοινωνικής αλυσίδας στους δύσκολους καιρούς που βιώνουμε”.

Το ΜΠΟΡΟΥΜΕ είναι μια Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία που καταπολεμά τη σπατάλη του περισσευούμενου φαγητού και δρα υπέρ της αξιοποίησής του για κοινωφελή σκοπό σε όλη την Ελλάδα. Η ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ είναι Εθελοντικός Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός Ειδικής Μέριμνας και Προστασίας Μητέρας και Παιδιού. Από την ίδρυσή του στην Αθήνα το 1998 από τον  ιερέα, πατέρα Αντώνιο Παπανικολάου δραστηριοποιείται και απευθύνεται κύρια στα μικρά απροστάτευτα παιδιά είτε από μονογονεϊκές οικογένειες είτε χωρίς γονείς, που βιώνουν δύσκολες συνθήκες, παραμέληση, εγκατάλειψη.

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics