Breaking News
03 Ιανουαρίου 2017

 

Οι αναζητήσεις για Ελλάδα αντιπροσώπευαν το 17% του συνόλου των αναζητήσεων στο thomascook.com

Πρώτη στις αναζητήσεις των Βρετανών για διακοπές το καλοκαίρι του 2017 ήταν η Ελλάδα στο thomascook.com τα Χριστούγεννα και την επομένη ημέρα- Boxing Day, όπως ανακοίνωσε ο Βρετανός τουρ οπερέιτορ.

Οι αναζητήσεις για Ελλάδα αντιπροσώπευαν το 17% του συνόλου των αναζητήσεων στο thomascook.com. Οι ισπανικοί προορισμοί, Κανάρια Νησιά, Βαλεαρίδες Νήσοι και η ηπειρωτική Ισπανία, συνολικά αντιπροσώπευαν το ένα τρίτο όλων των αναζητήσεων (36%) γι αυτές τις δυο ημέρες (25 και 26 Δεκεμβρίου).

Η Τουρκία ήταν στην πέμπτη θέση και οι ΗΠΑ στην έκτη. Όπως εχει ανακοινώσει τον Οκτώβριο ο Thomas Cook, οι περισσότεροι Βρετανοί τουρίστες θα επιλέξουν all-inclusive διακοπές το 2017, ιδίως σε προορισμούς όπως η Ελλάδα και τα Κανάρια Νησιά, που δεν έχουν παραδοσιακά αναγνωριστεί για την all-inclusive προσφορά τους.

Ο Thomas Cook ξεκίνησε ανήμερα των Χριστουγέννων την καμπάνια του στην τηλεόραση με σλόγκαν «Θέλω».
protothema.gr

 

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics