Breaking News
08 Ιανουαρίου 2017

 

Τις νεότερες εκτιμήσεις του για την πορεία των τουριστικών αφίξεων φέτος στη χώρα μας καταθέτει στη στήλη ο έμπειρος τουριστικός παράγοντας, γράφοντας:

Το άρθρο για τα early bookings της Βρετανικής αγοράς επιβεβαιώνει τις έγκυρες πληροφορίες μου σχετικά με τις προβλέψεις για την κίνηση για το 2017. Early bookings, all in, σημαίνει τις χαμηλότερες τιμές που υπάρχουν για διακοπές, χαμηλότερες σε πολλές περιπτώσεις και από last mimute.Άρα, αύξηση αφίξεων με τα έσοδα σε πλήρη αναντιστοιχία.Δεν ισχύει το ίδιο για τη Γερμανική αγορά, όπου, σύμφωνα με πληροφορίες μου από Dertour, υπάρχει ζήτηση για το πρόγραμμά τους luxury travel, αλλά και οι κρατήσεις για πακέτα σε ξενοδοχεία ανώτερης κατηγορίας all in, κινούνται ικανοποιητικά.

Η Γερμανική αγορά θα πάει πολύ καλά.H μεγάλη εκπληξη θα είναι η Ρωσική αγορά, όπου προβλέπεται , με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, ακόμα και διψήφια αύξηση των αφίξεων, με τη τουρκική αγορά να έχει πάθει πραγματική καθίζηση.Άπό ΗΠΑ, οι προβλέψεις είναι θετικές και είναι βέβαιο ότι οι Ελληνικής καταγωγής σύμβουλοι του Τράμπ θα βοηθήσουν.Οι ομογενείς των ΗΠA, παραδοσιακά, πρόσκεινται στο Ρεπουμπλικανικό κόμμα και με την ελαχίστη υποστήριξη προς την Ελλάδα του νέου προέδρου, θα έχουμε σημαντική αύξηση των εισερχομένων αφίξεων.Ο Ξένιος Δίας να βοηθήσει ώστε οι εκτιμήσεις να γίνουν πραγματικότητα.
tornosnews.gr

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics