Breaking News
14 Ιανουαρίου 2017

 

Αποφάσεις έλαβαν οι Δήμοι Πάρου, Καβάλας και Ηρακλείου για δράσεις τουριστικής προώθησης των περιοχών τους.

Ο Δήμος Πάρου ενέκρινε τη προμήθεια ανατυπωμένου εντύπου Τουριστικής Προβολής του Δήμου με σκοπό την τουριστική προβολή και ανάπτυξη του νησιού, προϋπολογισμού 9.535,60 ευρώ συνολικά συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. Το έργο ανετέθη στην ΤΥΠΟΚΥΚΛΑΔΙΚΗ Α.Ε. Συνολικά το έντυπο θα τυπωθεί στα Αγγλικά (2.000 τεμάχια), στα Ρωσικά (300 τεμάχια) και στα Ιταλικά (1.000 τεμάχια).Ο Δήμος Καβάλας ενέκρινε την απόφαση της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής που αφορά στην "Έγκριση Σχεδίου Τουριστικής Προβολής Δήμου Καβάλας, έτους 2017”.Ο Δήμος Ηρακλείου ενέκρινε το έργο «Δημιουργία Ιστοσελίδας (Διαδικτυακής Πύλης) για το Τμήμα Τουρισμού», ποσού 15.900 ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης στην «Εταιρεία Αξιοποίησης & Διαχείρισης Περιουσίας Πανεπιστήμιου Κρήτης».

 

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics