Breaking News
30 Ιανουαρίου 2017

 

Αύξηση Ρώσων τουριστών την φετινή σεζόν στην Κρήτη της τάξης του 15%-20% περιμένουν οι τουριστικοί επιχειρηματίες, σημειώνοντας ότι η τάση που υπάρχει σε επίπεδο προκρατήσεων, είναι καλύτερη από το 2013, που ήταν μια εξαιρετική χρονιά, σύμφωνα με ρεπορτάζ της ηρακλειώτικης εφημερίδας Πατρίς.

Ο τουριστικός επιχειρηματίας, αντιπεριφερειάρχης Κρήτης, Αντίπας Σηφάκης, είπε στην “Π” ότι οι κρατήσεις προς την Τουρκία από την ρωσική αγορά είναι ισχνές. Ο ίδιος ανέφερε ότι οι ευρωπαϊκές αγορές παρουσιάζουν αισθητή άνοδο σε σχέση με πέρυσι, και το ερώτημα είναι αν οι Ρώσοι που κλείνουν αργότερα τις διακοπές τους θα βρουν διαθέσιμα κρεβάτια.

Ο κ. Σηφάκης σημείωσε: “Οι Ευρωπαίοι κλείνουν νωρίς τις διακοπές τους, (τον Μάρτιο και τον Απρίλιο έχει προχωρήσει το 50%-60% των κρατήσεων), ενώ οι Ρώσοι πολύ αργότερα. Είναι πολύ πιθανόν μεγάλος αριθμός Ρώσων να θέλει να έλθει για διακοπές στην Κρήτη, αλλά να μην υπάρχουν διαθέσιμες κλίνες”.

Ο ίδιος σχολίασε ότι το 2016 επισκέφθηκαν την Κρήτη 300.000 Ρώσοι, Ουκρανοί κ.λπ. (αριθμός ικανοποιητικός) και στην χειρότερη περίπτωση οι αφίξεις θα κινηθούν στα περυσινά επίπεδα.Όσον αφορά σε κάποια προβλήματα που έχουν προκύψει και φέτος στην έκδοση βίζας, ο κ. Σηφάκης είπε: “Δεν ανησυχώ, υπάρχουν άνθρωποι εκεί που με κάνουν να πιστεύω ό,τι προβλήματα υπάρχουν, θα λυθούν και θα συνεχίσουν να αντιμετωπίζονται”.

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics