Breaking News
02 Μαρτίου 2017

 

Mεγάλη ζήτηση για οργανωμένα ταξίδια σε Ελλάδα και Τουρκία καταγράφουν για την εφετινή σεζόν οι τουρ οπερέιτορ της Ρωσίας σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής κρατήσεις.

Παράλληλα, οι ρώσοι τουρ οπερέιτορ εκτιμούν ότι οι τουριστικές ροές των Ρώσων σε ορισμένους προορισμούς του εξωτερικού φέτος ενδέχεται να προσεγγίσουν τα επίπεδα προ κρίσης του 2014, παρουσιάζοντας αύξηση 20-30% σε σχέση με πέρυσι.Σύμφωνα με δηλώσεις της εκτελεστικής διευθύντρια της Ένωσης Ρώσων Τουρ Οπερέιτορ, ΑTOR, Maya Lomidze, η ζήτηση για Τουρκία, Κύπρο, Βουλγαρία, Ελλάδα και Ισπανία την περίοδο των πρώιμων κρατήσεων (Ιανουάριος-Απρίλιος) είναι 1,5 έως 4 φορές μεγαλύτερη σε σχέση με πέρυσι. Για την Τουρκία, η κ. Lomidze είπε ότι αντιπροσωπεύει μέχρι στιγμής το 50% των οργανωμένων πακέτων για το καλοκαίρι, με τη ζήτηση να έχει ξεπεράσει τα επίπεδα προ κρίσης του 2014. Εάν η τάση αυτή συνεχισθεί, τονίζει, οι πωλήσεις για τους δημοφιλέστερους προορισμούς των Ρώσων στο εξωτερικό θα επανέλθει στα επίπεδα του 2014.Η TUI Ρωσίας αναφέρει ότι Κύπρος και Τουρκία παρουσιάζουν αυτή τη στιγμή το μεγαλύτερο βάθος πωλήσεων ενώ ισχυρή αύξηση της ζήτησης καταγράφεται για Ισπανία, Βουλγαρία, Μαυροβούνιο και Ελλάδα.

Αντίστοιχη αύξηση καταγράφει και ο Intourist, εκτιμώντας ότι φέτος η Τουρκία μπορεί να προσελκύσει 2,5 – 3 εκατ. Ρώσους μέσω οργανωμένων πακέτων προσεγγίζοντας τα επίπεδα του 2014 (3,5 εκατ. Ρώσοι).Ο τουρ οπερέιτορ Onlayntura βάσει στοιχείων κρατήσεων από τον Φεβρουάριο, αναφέρει ότι οι κρατήσεις για Ελλάδα και Κύπρο είναι 2,5 φορές επάνω από τον Φεβρουάριο του 2014, ενώ για Τουρκία 4,5 φορές.Στα δίκτυα των Hot Tours και TBG η Τουρκία διαθέτει το μεγαλύτερο μερίδιο κρατήσεων μέχρι στιγμής, της τάξης του 31%, ενώ ακολουθούν η Ελλάδα (15,5%), η Κύπρος (13%), η Ρωσία (9,5%) και η Τυνησία (9%).Σύμφωνα με τον αναλυτή της ρωσικής τράπεζας Promsvyazbank, Igor Nuzhdin, υπάρχει πρόβλεψη για αύξηση του αριθμού των Ρώσων που θα ταξιδέψουν στο εξωτερικό με οργανωμένα πακέτα διακοπών το 2017 κατά 20-30%.Κατά την περίοδο των προκρατήσεων στην αγορά εξερχόμενου τουρισμού της Ρωσίας, οι προσφορές για το καλοκαίρι μπορεί να προσφέρουν εκπτώσεις 20-30% στα πακέτα της υψηλής σεζόν, γι’ αυτό φέτος οι Ρώσοι έσπευσαν να κάνουν κρατήσεις από νωρίς. Στις αρχές της περιόδου αυτής, τον Ιανουάριο, η αύξηση της ζήτησης τοποθετείται στο 10-30%, σύμφωνα με τη ρωσική εφημερίδα Kommersant.

tornosnews.gr

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics