Breaking News
18 Μαρτίου 2017

Ξεκινά η προετοιμασία του Γενικoύ Προξενείου της Ελλάδας στη Μόσχα εν όψει της νέας σεζόν, με την εκπαίδευση επιπλέον προσωπικού και με δοκιμές στον εξοπλισμό, επισήμανε η Γενική Πρόξενος της χώρας μας, Ελένη Βακάλη.

Το προσωπικό που εκπαιδεύεται θα αναλάβει τα καθήκοντά του σε 10 ημέρες ενώ έχουμε αναπτύξει ένα σύστημα με το οποίο μέχρι τις αρχές της επόμενης εβδομάδα θα υπάρχει προσωπικό σε αντοστοιχία με τον αριθμό των αιτήσεων για visa, επισήμανε.Σύμφωνα με την ίδια, όλα τα τεχνικά συστήματα έχουν δοκιμαστεί στην ταχύτητα της επεξεργασίας των δεδομένων.

Όλα αυτά είναι ακριβή υπόθεση, είπε, τονίζοντας ότι η Ελλάδα αντιλαμβάνεται πόσο σημαντική είναι η ρωσική τουριστική αγορά.Επί του παρόντος 35 κέντρα έκδοσης visa λειτουργούν στη Ρωσία. Εάν κριθεί απραίτητο, είμαστε έτοιμοι να θέσουν το ζήτημα διεύρυνσης των κέντρων έκδοσης visa στο υπουργείο Εξωτερικών, τόνισε η κ. Βακάλη.

Όπως σημείωσε, οι περισσότερες visa που εκδίδονται σε Ρώσους τουρίστες είναι πολλαπλής εισόδου, και διάρκειας 3-5 ετών. «Έχουμε παρατηρήσει ότι αυτό αυξάνει τη διάρκεια της τουριστικής σεζόν, παρατηρούμε ότι οι ρώσοι ταξιδιώτες επιλέγουν Ελλάδα ως βασικό προορισμό σχεδόν καθόλη τη διάρκεια του έτους.

Από πλευράς μας έχουν λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να είμαστε έτοιμοι για την υψηλή σεζόν. Η τακτική έκδοσης μακροχρόνιων visa για Ελλάδα θα συνεχισθεί. Βασίζεται στην επιθυμία μας να διευκολύνουμε τις διαδικασίες από τις οποίες περνούν οι Ρώσοι που επιθυμούν να επισκεφθούν την Ελλάδα.

Αυτό θα γίνει στο πλαίσιο της γενικότερης τάσης για διευκόλυνση της έκδοσης visa σε Ρώσους που κατευθύνονται σε χώρες της ζώνης Σένγκεν», δήλωσε η κ. Βακάλη.Οι visa πολλαπλών εισόδων μπορούν να αποκτηθούν από Ρώσους που έχουν εκδόσει στο παρελθόν visa Σενγκεν και δεν παραβίασαν την πολιτική visa.
tornosnews.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics