Breaking News
31 Μαρτίου 2017

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η παρουσίαση με θέμα: «ΤΑ ΚΟΚΤΕΗΛ ΣΤΟΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟ ΤΟΜΕΑ» που συνδιοργάνωσαν ο Παγκρήτιος Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων και η Ελληνική εταιρεία ποτών Premium Brands, σε κεντρικό ξενοδοχείο του Ηρακλείου.

Την εκδήλωση χαιρέτησε ο κ. Γιώργος Πελεκανάκης Πρόεδρος του Παγκρήτιου Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων και Πρόεδρος της ΠΟΔΗΞ αναφέροντας την σημαντικότητα της παροχής ποιοτικών υπηρεσιών και προϊόντων προς τους τουρίστες της χώρας μας απόλαυσε τη γκάμα premix cocktails Caipi.

Ο κ.Γιάννος Παλιούρης ιδιοκτήτης της Ελληνικής εταιρείας Premium Brands μαζί με την ομάδα των συνεργατών του, σε μια ανοιχτή συζήτηση για το κοινό, παρουσίασαν καινοτομίες, πρακτικές και τις τελευταίες παγκόσμιες τάσεις cocktails για το ξενοδοχείο και την εστίαση μέσα από τις παρακάτω θεματικές ενότητες :

Perfect Serve σύμφωνα με τις παγκόσμιες τάσεις
Τι σημαίνει για ένα ξενοδοχείο η παρασκευή cocktail
Πως εξασφαλίζουμε σταθερή ποιότητα σε όλα τα τμήματα του ξενοδοχείου
Μείωση του χρόνου παρασκευής σε all inclusive ξενοδοχείο
Πως μπορούμε να μειώσουμε το κόστος ενός cocktail έως και 70%
Μπορούν όλα τα παραπάνω να συνδυαστούν με καλύτερη ποιότητα?
Ικανοποίηση πελατών

 money-tourism.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics