Breaking News
05 Απριλίου 2017

Eλλάδα, Κύπρο, Τσεχία, Ουγγαρία, Ιταλία και Γαλλία προτιμούν οι περισσότεροι Ρώσοι τουρίστες για τις διακοπές τους το Μάιο στην Ευρώπη.

Όπως μεταδίδουν τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης επικαλούμενα στοιχεία από τους ρώσους τουρ οπερέτορ, η ζήτηση των Ρώσων για ταξίδια στην Ευρώπη αυτό το Μάιο παρουσιάζει αύξηση από 30 έως 40% και το είδος των διακοπών που προτιμάται είναι οι ξεναγήσεις και οι διακοπές παραλίας.Συγκεκριμένα, ο μεγαλύτερος αριθμός των κρατήσεων στην ICS Travel Group για το Μάιο, συγκεντρώνεται από το Ισραήλ και την Κύπρο και ακολουθούν το Μαυροβούνιο, η Ιταλία, η Βουλγαρία, η Ελλάδα, η Γαλλία, η Τσεχία, η Πορτογαλία και η Ισπανία. Σύμφωνα με τον τουρ οπερέιτορ Karlson Tourism, οι κρατήσεις για διακοπές το Μάιο είναι σημαντικά καλύτερες από πέρυσι, όμως το καλοκαίρι παρουσιάζει ακόμη μεγαλύτερη αύξηση. Ιδιαίτερη αύξηση της ζήτησης καταγράφει για ελληνικές αλυσίδες ξενοδοχείων όπως οι Grecotel, Sani Resort, Costa Navarino.

 Η Ελλάδα μαζί με την Κύπρο και την Τουρκία αποτελούν κορυφαίους προορισμούς παραλίας το Μάιο, τάση η οποία συνεχίζεται και μέσα στο καλοκαίρι. Η NTK Intourist αναφέρει ότι το 90% των κρατήσεων για Ελλάδα αφορούν διακοπές παραλίας. Οι περισσότερες αναχωρήσεις για τη χώρα μας έχουν προγραμματισθεί την περίοδο από 27 Απριλίου έως 1 Μαϊου και αφορούν διαμονή 7 έως 11 διανυκτερεύσεων. Σύμφωνα με την TUI Ρωσίας, την πρώτη θέση στις κρατήσεις για το Μάιο καταλαμβάνει η Τουρκία, η οποία αντιπροσωπεύει τις μισές πωλήσεις πακέτων. Ακολουθεί η Κύπρος και η Ελλάδα, με μεγάλο μερίδιο των πωλήσεων να αφορά την Κρήτη. Ο τουρ οπερέιτορ αναμένει περαιτέρω αύξηση των πωλήσεων για τους 3 αυτούς προορισμούς έως και 2 εβδομάδες πριν την αναχώρηση.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics