Breaking News
10 Απριλίου 2017

Σε πλήρη ετοιμότητα φαίνεται ότι βρήκε τις ελληνικές προξενικές αρχές στη Ρωσία, η εφετινή τουριστική περίοδος, καθώς σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιεύει κατ’ αποκλειστικότητα το money-tourism.gr, στο πρώτο τρίμηνο του 2017, εξέδωσαν θεωρήσεις visa για ταξίδια στην Ελλάδα κατά 139,62% περισσότερες από το αντίστοιχο χρονικό διάστημα του 2016.

Η γενική πρόξενος κα. Ελένη Βακάλη / ksd copyright
Το στοιχείο αυτό είναι ακόμη πιο σημαντικό «ποιοτικά», καθώς οι θεωρήσεις πολλαπλών εισόδων αυξήθηκαν κατά 187%, ενώ οι αρνήσεις βρέθηκαν σε φυσιολογικά χαμηλά επίπεδα, σε αντίθεση με τα τέλη του 2016 που είχαν εμφανίσει μια ανησυχητική αύξηση.

Η εξέλιξη αυτή, που αποτελεί ένα εξαιρετικά ελπιδοφόρο ξεκίνημα για την εφετινή τουριστική περίοδο, και οφείλεται σε ένα μεγάλο βαθμό στην νέα γενική πρόξενο Ελένη Βακάλη, που συνεχίζει με επιτυχία το έργο του προκατόχου της Γιάννη Πεδιώτη.


Πιο αναλυτικά, στο τρίμηνο του 2017 εκδόθηκαν 22.433 θεωρήσεις visa, εκ των οποίων 20.066 ήταν πολλαπλών εισόδων. Πέρυσι στο τρίμηνο, είχαν εκδοθεί 9.362 visa, εκ των οποίων 6.988 πολλαπλών εισόδων.

Υπενθυμίζεται ότι στο πρώτο 5μηνο του 2016, υπήρξε σοβαρό πρόβλημα στις θεωρήσεις visa στη Ρωσία, με αποτέλεσμα να υπάρξει κύμα ακυρώσεων θέσεων από tour operators σε αεροπορικές θέσεις προς την Ελλάδα, και δυσφήμιση της χώρας.

 money_tourism

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics