Breaking News
11 Απριλίου 2017

Η Ελλάδα, η Τουρκία και η Κύπρος αποτελούν τους «πρωταγωνιστές» στις πωλήσεις τουριστικών πακέτων στη Ρωσία για διακοπές τον Μάιο, ενώ τα θέρετρα στο εσωτερικό της χώρας βρίσκονται στην πέμπτη θέση, σύμφωνα με δηλώσεις της εκτελεστικής διευθύντριας της Ένωσης των τουριστικών πρακτόρων της Ρωσίας (ATOR), Maya Lomidze.

«Για τις διακοπές Μαΐου οι ηγέτες είναι οι παραθαλάσσιοι προορισμοί της Ελλάδας, της Τουρκίας και της Κύπρου», είπε η Lomidze.

Στις περιοχές εκτός των Ουραλίων, η Ταϊλάνδη βρίσκεται στην πρώτη θέση, ενώ στο «Top 5» βρίσκεται και η Τσεχική Δημοκρατία. Η Ρωσία είναι στην πέμπτη θέση. Μεταξύ των εγχώριων προορισμών, στην κορυφή της ζήτησης βρίσκονται η Περιφέρεια του Κρασνοντάρ και η Κριμαία, και ακολουθούν η Μόσχα και η Αγία Πετρούπολη.

Σύμφωνα με την ίδια, οι τουριστικοί πράκτορες αναφέρουν μια «έκρηξη» πωλήσεων για τις διακοπές του Μαΐου. «Παρά το γεγονός ότι η τιμή ποτέ δεν μειώνεται σε αυτές τις ημερομηνίες, παρατηρείται αύξηση των πωλήσεων κατά 30% σε σχέση με το περασμένο έτος», είπε η Lomidze.

Με βάση τη γνώμη του εκτελεστικού διευθυντή της ATOR, τα αποτελέσματα αυτά δύσκολα μπορεί να χαρακτηριστούν ως μια «πρόβα» για το καλοκαίρι. Ωστόσο, σε γενικές γραμμές, οι διακοπές του Μαΐου επιβεβαιώνουν τη γενική τάση ανάκαμψης της εξερχόμενης αγοράς και τη διατήρηση της θετικής δυναμικής της εγχώριας.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics