Breaking News
19 Μαΐου 2017

Δημοσιογράφοι και ταξιδιωτικοί ρεπόρτερ-συντάκτες από τα μεγαλύτερα μέσα ενημέρωσης της Βρετανίας επισκέφθηκαν την Περιφέρεια Κρήτης στα πλαίσια ταξιδίου εξοικείωσης, που διοργανώνει το Γραφείο ΕΟΤ Μεγ. Βρετανίας και Ιρλανδίας σε συνεργασία με τον online travel agent On The Beach και την Περιφέρεια Κρήτης, από 16-19 Μαΐου 2017.

Εφημερίδες όπως η The Sun (με κυκλοφορία 1,6 εκ. φύλλα ημερησίως), η Daily Mail, η Mail on Sunday, η Daily Mirror, η Daily Star, και από γνωστά περιοδικά όπως το Candis Magazine και το Star Magazine, εκπροσωπούνται στο εν λόγω press trip, το οποίο έχει ως στόχο την προβολή της Κρήτης όχι μόνο ως προορισμού ήλιου και θάλασσας, αλλά κυρίως για την ανάδειξη πτυχών του πολυδιάστατου τουριστικού προϊόντος του νησιού όπως ο οινοτουρισμός, ο γαστρονομικός και πολιτιστικός τουρισμός, ο τουρισμός πολυτελών διακοπών κλπ.Από την μέχρι τώρα παραμονή τους στο νησί, οι δημοσιογράφοι δήλωσαν κατενθουσιασμένοι από την προσφορά σε υψηλού επιπέδου καταλύματα και υπηρεσίες, την εξαιρετική κρητική κουζίνα και τα εκλεκτά τοπικά προϊόντα που γεύτηκαν, ενώ σχολίασαν χαρακτηριστικά ότι η Κρήτη έχει πράγματι να προσφέρει πολλά περισσότερα από διακοπές ήλιου και θάλασσας, πλεονεκτήματα που θα κάνουν γνωστά στους χιλιάδες αναγνώστες τους μέσα από τα αφιερώματα στις εφημερίδες και τα περιοδικά που εκπροσωπούν αλλά και μέσα από τις αναρτήσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.Την αποστολή υποδέχθηκαν στο κεντρικό κτίριο της Περιφέρειας Κρήτης ο Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης Δημήτρης Μιχελογιάννης, ο Εντεταλμένος σύμβουλος τουρισμού της Περιφέρειας Μιχάλης Βαμιεδάκης και στελέχη της Δ/νσης Τουρισμού. Ο κ Μιχελογιάννης στη συζήτησή του με τους βρετανούς δημοσιογράφους αναφέρθηκε αναλυτικά στη στρατηγική της Περιφέρειας Κρήτης για τον πολιτιστικό τουρισμό μέσα και από το παράδειγμα της προσπάθειας ένταξης του Μινωικού Πολιτισμού και της Σπιναλόγκας στον κατάλογο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO καθώς και μέσα από την προσπάθεια ανάδειξης των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της Κρητικής ενδοχώρας.Για την παρουσία στην Κρήτη των Βρετανών δημοσιογράφων και την συνάντηση στην Περιφέρεια, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Τουρισμού Μιχάλης Βαμιεδάκης, δήλωσε: «Ήταν χαρά μας να φιλοξενήσουμε τους Άγγλους δημοσιογράφους και συνεργάτες του πρακτορείου On the Beach στην Κρήτη σε συνεργασία με τον Ε.Ο.Τ. Κατά την παραμονή τους είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τον φυσικό, ιστορικό και πολιτισμικό πλούτο του νησιού μας, αλλά και τις τουριστικές υποδομές. Τα πλεονεκτήματα του νησιού μας και οι αμέτρητες επιλογές που προσφέρει στον επισκέπτη δύσκολα μπορούν να καταγραφούν και να προβληθούν, χωρίς να γίνει κάποιος μάρτυρας αυτής της εμπειρίας. Η παρουσία δημοσιογράφων λοιπόν έχει πολλαπλασιαστικά αποτελέσματα, διότι μεταδίδουν την εμπειρία τους στους αναγνώστες. Στα πλαίσια αυτής της προσπάθειας έχομε ετοιμάσει μαζί με τον Ε.Ο.Τ. σειρά τέτοιων δράσεων, ώστε να υποστηρίξουμε την προβολή της Κρήτης σε όλο τον κόσμο».Σε όλα τα μέλη της αποστολής δόθηκε ενημερωτικό υλικό για την Κρήτη καθώς και αναμνηστικά δώρα, ενώ στη συνέχεια ξεναγήθηκαν στο ιστορικό κέντρο του Ηρακλείου από στελέχη της Δ/νσης Τουρισμού.
tornosnews.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics