Breaking News
29 Αυγούστου 2016

Πέντε κορυφαίες τάσεις σχετικά με το πώς διαμορφώνεται το μέλλον των ξενοδοχείων, προέβλεψε το πανελ από γκουρού της ταξιδιωτικής βιομηχανίας οι οποίοι συζήτησαν τα νέα δεδομένα που επιφυλάσσει για τα ξενοδοχεία το άμεσο μέλλον, κατά τη διάρκεια του ετήσιου συνεδρίου LE Miami.

Η ξενοδοχειακή βιομηχανία, συμφώνησαν οι σύνεδροι, έχει αναγκαστεί να γίνει δημιουργική προκειμένου να παραμείνει στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος του σύγχρονου ταξιδιώτη.Στην επιδίωξή τους για περισσότερες κρατήσεις από την ομάδα επισκεπτών των Millennials, τίποτα δεν θα βοηθήσει στο μέλλον περισσότερο τα ξενοδοχεία, είπαν, όπως τα εξής στοιχεία...1. Εκτεταμμένες εμπειρίες διαμονής | Η εξάλειψη των ξενοδοχείων όπως τα γνωρίζουμε. Ο Parker Stanberry από την εταιρία ενοικίασης σπιτιών Oasis Collections, αναφέρει οτι η ζήτηση για αυθεντικές εμπειρίες αυξάνεται και τα παραδοσιακά ξενοδοχεία θα εξελιχθούν σε κάτι μεταξύ του παλαιού μοντέλου τους και της Airbnb.Τα ξενοδοχεία, εξήγησε, θα προσφέρουν μεγαλύτερης διάρκειας διαμονή και θα ενθαρρύνουν τους επισκέπτες να ανακαλύπτουν την τοπική κοινότητα. Η Accor Hotels με την αγορά της Onefinestay, της λονδρέζικης εκδοχής της Airbnb, βρίσκεται σε αυτόν το δρόμο.2. Βιώσιμος τουρισμός| Οι millennials μέχρι το 2017 θα αντιπροσωπεύουν την ομάδα επισκεπτών με τις μεγαλύτερες ταξιδιωτικές δαπάνες. Όμως τα ξενοδοχεία εξακολουθούν να αναρωτιούνται πώς θα τους προσεγγίσουν.

Κλειδί είναι ο αντίκτυπος, αναφέρει ο πρόεδρος του μη κερδοσκοπικού οργανισμου Travel+SocialGood, Gilad Goren, προβλέποντας οτι τα προγράμματα πιστότητας στα ξενοδοχεία θα αποτελέσουν τη δίοδο των επισκεπτών για εμπειρίες από την τοπική κοινότητα και οτι τα ξενοδοχεία θα γίνουν "κέντρα αντίκτυπου".Οι σύγχρονοι ταξιδιώτες, εξηγεί ο Goren, προτιμούν να ξοδέψουν σε εμπειρίες παρά σε υλικά αγαθά. Γι αυτό τα ξενοδοχεία που θα προωθήσουν τον βιώσιμο τουρισμό θα κερδίσουν, ανέφερε.3. Χώροι εργασίας, στο στυλ των ξενοδοχείων | Οι χώροι συν-εργασίας είναι το Uber του εμπορικού real estate.

Γι αυτό η δουλειά από το ξενοδοχείο είναι η νέα τάση εργασίας απο το σπίτι, αναφέρει ο διευθύνων σύμβουλος της σταρταπ για την ενοικίαση ιδιωτικών χώρων σε μεγάλα ξενοδοχεία, Bizly, Ron Shah.Η απομακρυσμένη εργασία δεν είναι πια ταμπού και σήμερα όλοι δουλεύουν από παντού, από νέα περιβάλλοντα αναζητώντας έμπνευση, ανέφερε.Τα ξενοδοχεία συχνά έχουν άδειους χώρους συσκέψεων και εταιρίες όπως η Bizly τους ενοικιάζουν πια σε ανθρώπους που μπορούν να αισθάνονται σαν στο σπίτι τους ή σαν στο χώρο εργασία τους εκεί.4. Ολιστικές εμπειρίες | Το 41% των Αμερικανών δεν έλαβε τις αμειβόμενες διακοπές που δικαιούνταν το 2015, και όσοι δούλεψαν ένιωσαν ένοχοι ή επέστρεψαν σε πλήρεις ρυθμούς με συσσωρευμένη εργασία.Οι ομιλητές υποστήριξαν την εκδοχή εργασίας ένα μήνα το χρόνο εκτός του γραφείου από μια άλλη χώρα όπου ο εργαζόμενος θα εισάγει τον εαυτό του, δουλεύοντας κανονικά, σε έναν νέο προορισμό.

Εν τω μεταξύ, προτάθηκε το όραμα για διακοπές με υπηρεσίες που βοηθούν στο πακετάρισμα και τον προγραμματισμό του ταξιδίου και περιλαμβάνουν βοήθεια στην επαναφορά στη δουλειά και διατήρηση της εικόνας των διακοπών.Αν τα ξενοδοχεία μπορέσουν να χρησιμοποιήσουν την επθυμία για μια καλύτερη ισορροπία εργασίας-ζωής και να δημιουργήσουν πιο ολιστικές εμπειρίες διακοπών, θα διευκολυνθούν στην προσέλκυση πελατών. 5. Προσφορά υπηρεσιών με χαμόγελο | Τίποτα δεν κερδίζει τον επισκέπτη όπως το αυθεντικό καλωσόρισμα. Το μέλλον κινείται προς το παρελθόν, όταν η εξυπηρέτηση είχε την πιο ευγενή σημασία της λέξης, σήμαινε αγάπη και φροντίδα, αναφέρει ο ξενοδόχος Aldo Melpignano.Η διαχωριστική γραμμή ανάμεσα σε επισκέπτες και προσωπικό πρέπει να είναι θολή, και για τους υπαλλήλους του ξενοδοχείου είπε οτι πρέπει να βοηθούν τους επισκέπτες να ζουν σαν ντόπιοι και να αποκτούν εμπειρία από τον τοπική κοινότητα.Τα ξενοδοχεία, τόνισε, γίνονται μια κοινότητα όπου οι επισκέπτες και το προσωπικό απολαμβάνουν μαζί τα γεύματά τους.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics