Breaking News
17 Ιουλίου 2016

Μετά τα τελευταία γεγονότα στη Νίκαια και στην Τουρκία, η κυβέρνηση της Βραζιλιάςκαθημερινά ανεβάζει τον δείκτη ετοιμότητάς της σχετικά με τα μέτρα ασφαλείας των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο ντε Τζανέιρο.

Σύμφωνα με αξιωματούχους της κυβέρνησης που εμπλέκονται με τα θέματα της ασφάλειας, 80.000 αστυνομικοί θα μετέχουν των μέτρων ασφαλείας. Πρόκειται για αριθμό-ρεκόρ εμπλοκής αστυνομικών σε αθλητική διοργάνωση. Η κυβέρνηση της Βραζιλίας αναμένεται να προχωρήσει στη λήψη δρακόντειων μέτρων, ενώ οι συσκέψεις και οι ασκήσεις ετοιμότητας είναι καθημερινές με σενάρια για τρομοκρατικά χτυπήματα τις ημέρες των αγώνων. «Η επίθεση στη Νίκαια είναι ανησυχητική και για εμάς. Θα αναθεωρηθούν οι διαδικασίες ελέγχου και θα αυξηθούν οι έλεγχοι σε επισκέπτες και οδοφράγματα», δήλωσε ο υπουργός Αμυνας της Βραζιλίας, Ραούλ Γιούνγκμαν.

Οι Βραζιλιάνοι γνωρίζουν πως το κοινό δεν θα διευκολυνθεί από τα μέτρα. Μάλιστα, σε κάποιες περιπτώσεις ίσως και να ταλαιπωρηθεί, αλλά θέτει ως πρώτη προτεραιότητα την ασφάλειά του. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, πάνω από 500.000 θα είναι οι ξένοι επισκέπτες που θα μεταβούν στο Ρίο, για να παρακολουθήσουν τους αγώνες. Για την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων θα χρησιμοποιηθούν στρατιωτικές δυνάμεις που θα ξεκινήσουν τις περιπολίες στις περιοχές των αγώνων από τις 24 Ιουλίου.

sentragoal.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics