Breaking News
22 Μαρτίου 2017

Δύο νέα πρόσωπα συμπεριέλαβε στην Εθνική ομάδα Ανδρών ο τεχνικός της, Φώτης Βαζαίος, ενόψει των υποχρεώσεών της στο Davis Cup και στο πλαίσιο των αναμετρήσεων για την 3η κατηγορία της ευρωπαϊκής ζώνης.


Οι αγώνες θα διεξαχθούν στη Βουλγαρία (Σωζόπολη) από τις 4 έως και τις 8 Απριλίου. Στόχος του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος είναι η άνοδος στη 2η κατηγορία της ευρω-αφρικανικής ζώνης.
Ο Βαζαίος επέλεξε λοιπόν, για πρώτη φορά, τον 17χρονο Σταμάτη Καπίρη και τον 16χρονο Πέτρο Τσιτσιπά (αδελφό του Στέφανου), για να πλαισιώσουν τους έμπειρους Χάρη Καπόγιαννη και Γιάννη Στεργίου.
Στην 3η κατηγορία της ευρωπαϊκής ζώνης μετέχουν επίσης οι, Αλβανία, Ανδόρα, Αρμενία, Βουλγαρία, ΠΓΔΜ, Ισλανδία, Ιρλανδία, Κόσοβο, Λιχτενστάιν, Λουξεμβούργο, Μάλτα, Μολδαβία, Μαυροβούνιο και Σαν Μαρίνο.
Οι χώρες θα χωριστούν με κλήρωση σε τέσσερις ομίλους και οι πρώτες από κάθε όμιλο θα αναμετρηθούν μεταξύ τους σε αγώνες μπαράζ, με τις δύο τελικές νικήτριες να προβιβάζονται στην παραπάνω κατηγορία.
naftemporiki.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics