Breaking News
08 Ιανουαρίου 2017

 

Τα φυσικά συστατικά σε αυτό το υπακτικό ρόφημα προάγουν την πέψη και βοηθούν το σώμα να αποβάλει τις άχρηστες ουσίες. Είναι ουσιαστικό να συνδυάζεται με μια ισορροπημένη διατροφή πλούσια σε φυτικές ίνες και με σωματική άσκηση.

Οι άνθρωποι που δυσκολεύονται να ενεργηθούν καταφεύγουν συχνά σε διάφορους τύπους υπακτικών που χορηγούνται χωρίς ιατρική συνταγή στα φαρμακεία.

Όλοι τα γνωρίζουν και για πολλούς είναι η μόνη λύση για τη χρόνια δυσκοιλιότητα.



Το πρόβλημα είναι ότι, λόγω της χημικής τους σύνθεσης, μπορούν να προκαλέσουν μια σειρά ανεπιθύμητων παρενεργειών που αρχίζουν να εμφανίζονται μετά από μια περίοδο εκτεταμένης χρήσης.

Οι ειδικοί έχουν δείξει ότι τα συγκεκριμένα υπακτικά προκαλούν εξάρτηση και μπορούν με τον καιρό να μεταβάλουν τη σύσταση της εντερικής βακτηριακής χλωρίδας.



Αυτό που πολλοί άνθρωποι δεν γνωρίζουν είναι ότι υπάρχουν 100% φυσικές εναλλακτικές λύσεις. Αυτές οι εντελώς φυσικές εναλλακτικές έχουν παρόμοια αποτελέσματα χωρίς να θέτουν την υγεία σας σε κίνδυνο και εξασφαλίζουν πρόσθετες ωφέλειες.

Μεταξύ των πολλών σπιτικών θεραπειών θα βρείτε ένα ρόφημα που μπορείτε να καταναλώνετε κάθε νύχτα πριν πάτε για ύπνο και θα σας βοηθήσει να ενεργηθείτε το επόμενο πρωί.

Παρακάτω θα σας πούμε τα πάντα γι’αυτό και για τον τρόπο παρασκευής του στο σπίτι προκειμένου να αξιοποιήσετε όλες τις ωφέλειές του.

Φυσικό υπακτικό για γρήγορη αποβολή των άχρηστων ουσιών

Για το συγκεκριμένο υπακτικό ρόφημα χρησιμοποιείται ένας συνδυασμός υγιεινών συστατικών όπως μαϊντανός, μηλόξυδο, μέλι και λεμόνι.

Οι χωνευτικές και αντιοξειδωτικές ιδιότητες αυτών των τροφών προάγουν την αποβολή των συσσωρευμένων άχρηστων ουσιών από το σώμα.

Αντίθετα με τα εμπορικά προϊόντα, η συγκεκριμένη συνταγή δεν εξασφαλίζει άμεσα αποτελέσματα, αλλά υποστηρίζει τη φυσική διεργασία της πέψης ενώ κοιμάστε.

Με αυτό τον τρόπο το σώμα απορροφά καλύτερα τις θρεπτικές ουσίες, βελτιώνοντας τη λειτουργία του συκωτιού, προετοιμάζοντας την αποβολή των άχρηστων ουσιών το πρωί.

Η σημαντική του περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες προάγει την εντερική διάβαση και διαλύει τις άχρηστες ουσίες που συσσωρεύονται στο παχύ έντερο. Έτσι προλαμβάνονται προβλήματα όπως η δυσκοιλιότητα.

Είναι επίσης χρήσιμο για την ενίσχυση του μεταβολισμού σας προκειμένου να αποτραπεί η ανάπτυξη λιπώδους ιστού, ειδικά γύρω από την περιοχή της κοιλιάς.

Μάλιστα σε συνδυασμό με μια υγιεινή, ισορροπημένη διατροφή και τακτική άσκηση λειτουργεί επίσης ως θεραπεία κατά της κυτταρίτιδας που εμφανίζεται στα πόδια, στους γλουτούς και στην κοιλιά.

Μην παραλείψετε να διαβάσετε το άρθρο Μειώστε το πρήξιμο της κοιλιάς με τσάι από βρώμη.

Πώς φτιάχνετε αυτό το εντελώς φυσικό υπακτικό;

Για να φτιάξετε αυτό το υγιεινό ρόφημα, θα χρησιμοποιήσετε μερικά βιολογικά υλικά που μπορείτε να βρείτε εύκολα σε οποιοδήποτε σούπερ μάρκετ.

Εφαρμόζετε την παρακάτω θεραπεία τρεις με τέσσερις φορές την εβδομάδα ανάλογα με τις ατομικές σας ανάγκες.

Αν και τα συστατικά του ροφήματος είναι εντελώς φυσικά, δεν θα πρέπει να το καταναλώνετε κάθε μέρα επειδή μπορεί να μειώσει την ικανότητα του σώματος να απορροφά θρεπτικές ουσίες μέσω των εντέρων.

Υλικά
5 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένο μαϊντανό
το χυμό από ένα λεμόνι
1 κουταλιά της σούπας μηλόξυδο
1 κουταλιά της σούπας αγνό μέλι
1 κουταλάκι του τσαγιού φρεσκοτριμμένο τζίντζερ
1/2 κουταλάκι του τσαγιού κανέλα
2 φλιτζάνια νερό

Προετοιμασία
Πλύντε το μαϊντανό και ψιλοκόψτε τον όσο πιο πολύ γίνεται.
Στύψτε το λεμόνι και βάλτε το χυμό σε ένα δοχείο μαζί με το νερό.
Συνδυάστε τα υπόλοιπα υλικά, ανακατέψτε με ένα ξύλινο κουτάλι και αφήστε το μείγμα στην άκρη σε θερμοκρασία δωματίου για δύο ώρες.
Θέλετε να μάθετε περισσότερα; Διαβάστε το άρθρο: 10 φυσικά υπακτικά για τη δυσκοιλιότητα.

Οδηγίες
Μία ώρα πριν πάτε για ύπνο, πιείτε ένα ποτήρι από αυτό το ρόφημα.
Επαναλάβετε τη διαδικασία για μέχρι τέσσερις συνεχόμενες ημέρες.
Αφού πιείτε το υπακτικό, αποφύγετε να φάτε ή να πιείτε οτιδήποτε άλλο.
Άλλες ωφέλειες που συνδέονται με αυτό το φυσικό υπακτικό

Αν και το συγκεκριμένο ρόφημα είναι σχεδιασμένο να καταπολεμά τη δυσκοιλιότητα και τη δυσπεψία, περιλαμβάνει και άλλες ωφέλιμες ιδιότητες για το σώμα συνολικά.

Για παράδειγμα, έχει διουρητική δράση που συμβάλλει στην καταπολέμηση της κατακράτησης υγρών και της φλεγμονής των ιστών.

Οι αντιφλεγμονώδεις και αναλγητικές χημικές ουσίες του συμβάλλουν στην ανακούφιση από τον πόνο στις αρθρώσεις, τους πονοκεφάλους και τη μυϊκή ένταση.

Η υψηλή του περιεκτικότητα σε αντιοξειδωτικές ουσίες συνεισφέρει στη μείωση της κακής χοληστερίνης και της σκλήρυνσης των αρτηριών.

Επιπλέον συνεισφέρει στον έλεγχο της υψηλής αρτηριακής πίεσης και στη μείωση του κινδύνου εμφάνισης καρδιαγγειακής νόσου.

Χάρη στη μεγάλη του ικανότητα να καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες, κάνει καλό στην υγεία του δέρματος και προλαμβάνει την πρόωρη γήρανση.

Μην Χάσετε: Δεν θα αισθανθείτε ποτέ ξανά άρρωστοι μετά από αυτό το μείγμα!

Μην ανησυχήσετε αν νιώσετε εντερικές ενοχλήσεις ή κράμπες στην κοιλιά. Αυτό οφείλεται στις κινήσεις που κάνουν τα έντερα για να αποβάλουν τις άχρηστες ουσίες.

Να θυμάστε να τρώτε κάθε μέρα άφθονα φρούτα, λαχανικά, πλήρη δημητριακά και άλλες τροφές πλούσιες σε ίνες.



healingeffect.gr

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics