Breaking News
16 Ιανουαρίου 2017

 

Αυτό το ρόφημα με το τσάι και το λεμόνι βοηθάει στην απώλεια του βάρους…

… στο διαβήτη, στις καρδιακές παθήσεις, στην χοληστερόλη, στην κατάθλιψη και σε πολλά άλλα. Πρέπει σίγουρα να το δοκιμάσεις και για να κάνεις καλύτερο το σώμα σου αλλά και για να κάνεις καλό και στην υγεία σου. Χρήσιμο και για αποτοξινωτική δίαιτα.

Τι θα χρειαστείς



700ml ζεστό νερό
2 φακελάκια πράσινο τσάι
2 κουταλάκια του γλυκού μέλι
Ξύσμα από 1 λεμόνι
90ml χυμός λεμονιού
Τζίντζερ σκόνη ή φρέσκο τριμμένο, όσο θέλετε

Πώς θα το φτιάξεις

Ζέστανε το νερό με το τζίντζερ για 5 λεπτά και μετά βγάλ` το από την φωτιά. Πρόσθεσε τα φακελάκια με το τσάι στο ζεστό νερό για 3 λεπτά. Πίεσε τα φακελάκια και αφαίρεσε τα από το ζεστό νερό. Έπειτα πρόσθεσε το μέλι και ανακάτεψε μέχρι να διαλυθεί. Άφησε το τσάι να κρυώσει για λίγο πριν προσθέσεις το λεμόνι. Αν θέλεις να επιταχύνεις την ψύξη μπορείς προσθέσεις και λίγο πάγο. Ρίξε το ξύσμα και το χυμό λεμονιού στο τσάι και απόλαυσε το!



Μην Χάσετε: Καταστρέφει την χοληστερόλη & καίει το λίπος:Αυτό το ποτό είναι ισχυρότερο από κάθε φάρμακο, συνιστάται ακόμη & από τους Γιατρούς!

Μπορείτε να καταναλώνετε μέχρι και 2 ποτήρια καθημερινά για δύο εβδομάδες συνεχόμενα και μία διακοπή και να συνεχίσετε..healingeffect.gr

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics