Breaking News
17 Ιανουαρίου 2017

 

Γερά τεστ από αύριο για πέντε Έλληνες διεθνείς στο ουγγρικό World Tour, που θα διεξαχθεί στη Βουδαπέστη. Οι Γιάννης Σγουρόπουλος, Κατερίνα Τόλιου, Μαρία Χριστοφοράκη, Φιλαρέτη Εξάρχου και Γεωργία Ζαβιτσάνου μετέχουν από την Τρίτη στα προκριματικά γκρουπ του απλού και θέλουν να δοκιμάσουν την αγωνιστική τους κατάσταση μέσα από δυνατά παιχνίδια.


Η ελληνική αποστολή έφτασε νωρίς το μεσημέρι στην ουγγρική πρωτεύουσα με επικεφαλής τον ομοσπονδιακό προπονητή Κώστα Βατσακλή. Ο Παναγιώτης Γκιώνης, που θα παίξει απευθείας στο κυρίως ταμπλό του αγωνίσματος, θα μεταβεί αύριο στη Βουδαπέστη.

Οι πρωταθλητές μας γνωρίζουν από χτες τους αντιπάλους τους στα γκρουπ και να σημειωθεί ότι τέσσερα παιχνίδια τους στην πρώτη ημέρα του όπεν πρόκειται να μεταδοθούν ζωντανά στο ίντερνετ. Αυτό, με βάση τα τραπέζια που έχουν ανακοινωθεί από τους διοργανωτές και δεδομένου ότι το διαδικτυακό itTV.com αναφέρει ότι θα έχει live streaming από τα τραπέζια 1, 2 και 3. Οι φίλοι του αθλήματος θα έχουν την ευκαιρία να δουν αγώνες του Σγουρόπουλου, της Τόλιου, της Ζαβιτσάνου και της Εξάρχου.

Στο απλό ανδρών σχηματίστηκαν 62 προκριματικά γκρουπ και είναι όλα των 3ων αθλητών, πλην του τελευταίου, που έχει 4. Ο Σγουρόπουλος κληρώθηκε στο 13ο. Εκεί είναι επικεφαλής ο πολύ αξιόλογος Πορτογάλος Ζοάο Ζεράλδο και αντίπαλος ακόμα ο Ρώσος Μαξίμ Κίσελεφ.

Τα παιχνίδια γίνονται αύριο. Ο αθλητής του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει στις 11:50 ώρα Ελλάδας (10.50 τοπική) τον Κίσελεφ και στις 21.05 τον Ζεράλδο. Το δεύτερο ματς γίνεται στο τραπέζι 1 και θα έχει ζωντανή μετάδοση από το itTV. Οι νικητές των γκρουπ προχωρούν στην επόμενη προκριματική φάση με νοκ άουτ ματς.

Στο απλό γυναικών έγιναν 32 προκριματικά γκρουπ και την πρόκριση για το ταμπλό θα πάρουν οι ισάριθμες νικήτριες. Η Μαρία Χριστοφοράκη πήγε στο 7ο γκρουπ, όπου θα έχει αντιπάλους τη Χάνα Ματέλοβα από την Τσεχία (επικεφαλής) και τη Νικόλ Τρόσμαν από το Ισραήλ. Οι αναμετρήσεις της Ελληνίδας πρωταθλήτριας θα γίνουν αύριο στις 14:20 με την Τρόσμαν και τις 19:35 με τη Ματέλοβα.

Η Κατερίνα Τόλιου κληρώθηκε στο 18ο γκρουπ. Θα παλέψει για την πρωτιά απέναντι στην Ντίνα Μεσρέφ από την Αίγυπτο και την Άννα Κιριτσένκο από τη Φιλανδία. Κάνει αρχή αύριο στις 15:10 απέναντι στην Κιριτσένκο (τραπέζι 2 και ζωντανή μετάδοση στο διαδίκτυο) και συνεχίζει την Τετάρτη στις 12:00 απέναντι στη Μεσρέφ.

Η Γεωργία Ζαβιτσάνου βρέθηκε στο 19ο γκρουπ. Θ’ αντιμετωπίσει τη Ρουμάνα Ίρινα Τσιομπάνου και την Τσέχα Κατερίνα Τομάνοβσκα. Και οι δύο αγώνες είναι προγραμματισμένοι για αύριο. Στις 15:10 η πρωταθλήτρια Ελλάδας του απλού γυναικών συναντά την Τομάνοβσκα (στο τραπέζι 3 και με ιντερνετική μετάδοση) και στις 20:20 την Τσιομπάνου.

Η Φιλαρέτη Εξάρχου τέλος, είναι στο 30ο γκρουπ. Θα παλέψει για το καλύτερο απέναντι στην Κλαούντια Κουζίνσκα από την Πολωνία (επικεφαλής) και τη Μαρίγια Ταϊλάκοβα από τη Ρωσία. Στις 15:10 αύριο αναμετριέται με την Ταϊλάκοβα και στις 20.20 επίσης την Τρίτη με την Κουζίνσκα. Το δεύτερο παιχνίδι κανονίστηκε για το τραπέζι 3 και πρόκειται κι αυτό να μεταδοθεί στο διαδίκτυο.

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics