Breaking News
19 Ιανουαρίου 2017

 

Είσαι αυτό που λέμε… κρυουλιάρης. Συμβαίνει, δεν χρειάζεται να το παίρνεις κατάκαρδα. Υπάρχουν συγκεκριμένοι λόγοι που συμβαίνει αυτό στον οργανισμό σου.

Ακόμα και όταν η θερμοκρασία είναι αρκετά καλή και εσύ συνεχίζεις να κρυώνεις, πάντα υπάρχει ένας καλός λόγος.

Έχεις χαμηλό σωματικό λίπος: Το λίπος γενικά δεν είναι καλό, αλλά το χειμώνα επιτελεί έργο… μόνωσης στον οργανισμό

Έχεις χαμηλό μεταβολισμό: Οι άνθρωποι που έχουν μεγαλύτερη μυϊκή μάζα, έχουν και πιο γρήγορο μεταβολισμό και άρα καλύτερη κυκλοφορία αίματος που τους ζεσταίνει. Αυτοί με χαμηλό μεταβολισμό κρυώνουν.

Δεν κοιμάσαι σωστά: Η αϋπνία επιβραδύνει τον μεταβολισμό και σε… ρίχνει. Ένα από τα συμπτώματα είναι να κρυώνεις.

Πίνεις λίγο νερό: Ακόμα και τον χειμώνα, αν δεν πιείς αρκετό νερό μπορεί να φτάσεις σε επίπεδα αφυδατώσεις και αυτός είναι ένας λόγος που πέφτει η εσωτερική σου θερμοκρασία.

Σου λείπει σίδηρο ή Β12: Η βιταμίνη Β12 και ο σίδηρος όταν δεν βρίσκονται σε σωστά επίπεδα στον οργανισμό απορυθμίζουν τον θερμοστάτη. Φάτε κόκκινο κρέας

Υποθυρεοειδισμός: Όταν ο θυρεοειδής υπολειτουργεί (υποθυρεοειδισμός), οι μεταβολικές διεργασίες επιβραδύνονται σημαντικά.

Κυκλοφορικό: Ξεκινάει επειδή παγώνουν τα άκρα σου και δεν μπορείς να τα ζεστάνεις με τίποτα. Τα κυκλοφορικά προβλήματα συνδέονται με διάφορες παθήσεις.

Σε κάθε περίπτωση προσπάθησε να αλλάξεις κάποιες από τις συνήθειές σου. Μπορείς να κάνεις κάποιες ασκήσεις, να τρέξεις για λίγα λεπτά στο διάδρομο ή στο πάρκο και γυρνώντας να κάνεις ένα καυτό μπάνιο. Φάε σωστά, πιες κάτι ζεστό χωρίς αλκοόλ και βάλε χοντρές κάλτσες.

Αν πάλι θεωρείς ότι τα συμπτώματα είναι υπερβολικά και δεν συνέρχεσαι με τίποτα, κάνε μια επίσκεψη σε έναν παθολόγο ή έναν ενδοκρινολόγο.
runnfun.gr/

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics