Breaking News
18 Φεβρουαρίου 2017

 

Οι Αμερικανοί και οι Ευρωπαίοι λατρεύουν τις σοκολάτες Kit Kat, αλλά όχι όπως οι Ιάπωνες.

Η ασιατική χώρα έχει μια τεράστια ποικιλία γεύσεων της καραμελωμένης  σοκολάτας, καθώς και ολόκληρα καταστήματα αφιερωμένα σε αυτές.

Και αυτό το μήνα, για να γιορτάσουν το άνοιγμα ενός νέου καταστήματος Kit Kat κατάστημα στην πόλη Ginza, η Nestle προσέφερε Kit Kat σε μορφή σούσι για περιορισμένο χρονικό διάστημα και συγκεκριμένα από τις 2 έως τις 4 Φεβρουαρίου.
Οι ιδιαίτερες σοκολάτες μιμήθηκαν τρία είδη sushi, αυτό του τόνου, του αυγού και του αχινού, χρησιμοποιώντας σοκολάτα, φρούτα, κρέμα τυριού και ρύζι.

Το νέο προϊόν μοιάζει ακριβώς όπως τα ρολά του σούσι με καραμέλα στην κορυφή ενώ όλα τα συστατικά του ψαριού έχουν αντικατασταθεί από σοκολάτα.
Το σύνολο των τριών τεμαχίων σούσι περιλάμβανε και  δωρεάν δώρο για τους πελάτες που ξόδεψαν 26 δολάρια μέχρι να εξαντληθούν οι προμήθειες.
Η ιδέα του Kit Kat σούσι φαίνεται λίγο περίεργη στα δικά μας τα μάτια, ωστόσο η εταιρία το είχε ανακοινώσει ως αστείο την περασμένη Πρωταπριλιά, ωστόσο υπήρξε τόσο ενδιαφέρον από τον κόσμο που τελικά η Nestle αποφάσισε να το βγάλει στα ράφια.  

Ο μεγάλος τζίρος που κάνει η εταιρία στην Ιαπωνία οδήγησε τους υπεύθυνους να πάρουν την απόφαση να λανσάρουν το πρωτοποριακό προϊόν. Ίσως μάλιστά στο μέλλον εξεταστεί η πιθανότητα το Kit Kat σούσι να κυκλοφορήσει κανονικά στην αγορά και όχι ως event.
Όπως και να 'χει εμείς στην Ελλάδα δεν πρόκειται να το γευτούμε και πιθανότατα δεν πρόκειται να κυκλοφορήσει σε καμία χώρα της Ευρώπης.

itrofi.gr/

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics