Breaking News
23 Μαρτίου 2017

Οι υποχρεώσεις, προσωπικές και επαγγελματικές, που μας στραγγίζουν την ενεργητικότητα και την καλή διάθεση είναι αναπόσπαστο στοιχείο της καθημερινότητας.

Η ισορροπημένη διατροφή που θα περιλαμβάνει όλες τις διατροφικές ομάδες είναι ο καλύτερος τρόπος να αναπληρώνουμε ενέργεια και να προσφέρουμε στον οργανισμό μας βιταμίνες και θρεπτικά συστατικά που θα επιτρέπουν σε όλα του τα συστήματα να λειτουργούν με τον καλύτερο τρόπο. Και παρότι γνωρίζουμε πόσο σημαντική είναι η ισορροπία και η ποικιλία στη διατροφή μας, οι γρήγοροι ρυθμοί και οι απαιτήσεις της καθημερινότητας, το κάνουν για όλους δύσκολο να τρώμε κάθε μέρα σωστά και υγιεινά. Ευτυχώς υπάρχουν λύσεις!
Τώρα έχουμε τον τρόπο να αντιστρέψουμε μια δύσκολη μέρα και να τονώσουμε το σώμα και το μυαλό μας με τον πιο φυσικό τρόπο, στο σπίτι, στο γραφείο ή ακόμη και στο αυτοκίνητο. Αρκούν 10 δευτερόλεπτα για να γεμίσουμε πάλι ενέργεια, να βελτιωθεί η διάθεσή μας και να σκεφτόμαστε πιο καθαρά και αποτελεσματικά. Σύμμαχός μας Energy Now ένα φυσικό συμπλήρωμα διατροφής της Power Health, με θρεπτικά συστατικά και βιταμίνες που έχουν σχεδιαστεί να μας δίνουν πίσω τη χαμένη μας ενεργητικότητα και να συμβάλουν στην πνευματική εγρήγορση.
Ο πιο energy συνδυασμός energy now
Η νέα σύνθεση της Power Health έχει σχεδιαστεί από Έλληνες επιστήμονες και προσφέρει αυτό ακριβώς που χρειάζεται ο σημερινός άντρας και γυναίκα για να ανταπεξέλθει στις καθημερινές προκλήσεις και τις αναπάντεχες υποχρεώσει της καθημερινότητας. Τα συστατικά του έχουν επιλεγεί προσεκτικά και ο συνδυασμός του είναι αυτό που χρειαζόμαστε κάθε μέρα, κάθε εποχή του χρόνου!
Η εξωτική guarana έχει βρεθεί πως ευνοεί την πνευματική διαύγεια και την ευεξία, ενώ παράλληλα χαρίζει ενέργεια στον οργανισμό. Το yerba mate είναι ένα φυτό από τη Λατινική Αμερική που χρησιμοποιείται ως υποκατάσταστο του καφέ και περιέχει ματεΐνη, ένα ισχυρό συστατικό που μας προσφέρει ευεξία, βιταμίνες και ενέργεια για πολλές ώρες. Το αμινοξύ Q10 και οι βιταμίνες Β6 και Β12 που περιέχει το Energy Now συμπληρώνουν ιδανικά τις ιδιότητες του τονωτικού αυτού συμπληρώματος διατροφής.
Τι προσφέρει το Energy Now στον οργανισμό μας
- Βελτιώνει φυσικά τη διάθεσή μας
- Μας βοηθά να διαχειριζόμαστε αποτελεσματικά το άγχος της καθημερινότητας
- Βοηθά στη μνήμη, τη συγκέντρωση και την πνευματική διαύγεια
- Τονώνει τον οργανισμό και μειώνει την αίσθηση της κούρασης
- Βελτιώνει τις καύσεις και το μεταβολισμό για αποτελεσματικότερη παραγωγή ενέργειας
- Υποστηρίζει την καλή λειτουργία του νευρικού και του ανοσοποιητικού συστήματος
Το Energy Now κυκλοφορεί από την Power Health και θα το βρείτε στο φαρμακείο της γειτονιάς σας.

capital.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics