Breaking News
25 Μαρτίου 2017

Τα ετήσια προπονητικά συνέδρια της Βόρειας Ελλάδας, που άρχισαν το 2015, αποδείχτηκαν αναγκαία από την πρώτη στιγμή. Στην πορεία κρίθηκε σκόπιμο να μεγαλώσουν ως δραστηριότητα κι αποδείχτηκε κι αυτό ωφέλιμη κίνηση.

Φέτος λοιπόν, στην τρίτη χρονιά διεξαγωγής του, το συνέδριο θ’ αποκτήσει διευρυμένη μορφή και θ’ αποτελέσει επίκεντρο ενδιαφέρουσας κουβέντας σε θέματα, που αφορούν τα σωματεία όλης της Ελλάδας. Η Ε.Φ.Ο.Επ.Α. προκήρυξε Πανελλήνιο συνέδριο προπονητών και εφόρων επιτραπέζιας αντισφαίρισης με θέμα «το αγωνιστικό πρόγραμμα και οι αγωνιστικές δραστηριότητες». Θα διεξαχθεί το διήμερο 10 και 11 Ιουνίου στο Ξενοδοχείο Ξενία Παλλάς στην Πορταριά Πηλίου και αναμένεται να έχει συμμετοχές από κάθε πλευρά της χώρας. Όπως σημειώνει η σχετική ανακοίνωση «η ομοσπονδία με την ενεργή συμμετοχή των Τοπικών της Επιτροπών Βόρειας Ελλάδας και Δυτικής Ελλάδας, παρακολουθεί τις εξελίξεις που αναδεικνύουν τις σύγχρονες, ουσιαστικές ανάγκες του αθλήματος, προβληματίζεται έντονα και για τον λόγο αυτό αποφάσισε να καλέσει τους ανθρώπους του αθλήματος και να συζητήσει σε ευρύ επιστημονικά θεμελιωμένο διάλογο το ζωτικό ζήτημα του αγωνιστικού προγράμματος και των αγωνιστικών διοργανώσεων».

Θυμίζουμε ότι στα τέλη Μαΐου του 2016 στην Πιερία, στις ημέρες του 2ου συνεδρίου προπονητών Βόρειας Ελλάδας, είχε ενταχθεί σεμινάριο για τα κριτήρια επιλογής ξύλων ρακέτας και λάστιχων. Η φετινή εκδήλωση αποφασίστηκε στο πλαίσιο του 3ου συνεδρίου, δεν θ’ απασχολήσει μόνο τους προπονητές των βορειοελλαδίτικων συλλόγων και μάλιστα θα έχει ως προσθήκη και τους εφόρους σωματείων. Είναι βέβαιο ότι οι απόψεις και οι προτάσεις, οι οποίες θα τεθούν τόσο από στελέχη της ομοσπονδίας όσο και από τους ανθρώπους των σωματείων που συστηματικά ασχολούνται με το αγωνιστικό πρόγραμμα θα συμβάλλουν σε ουσιαστικό διάλογο με χρήσιμα συμπεράσματα.

Η προκήρυξη και η φόρμα συμμετοχής έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. (www.httf.gr). Επιγραμματικά αναφέρουμε εδώ ορισμένα στοιχεία:

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι προπονητές, όσοι ασκούν καθήκοντα προπονητή σωματείου, όπως και έφοροι σωματείου. Επίσης, με την προϋπόθεση να έχει εγκριθεί η αίτηση συμμετοχής του/της από το Δ.Σ. της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. μπορεί να παρακολουθήσει τις εργασίες του συνεδρίου ως ακροατής οποιοσδήποτε επιθυμεί. Θα έχει δικαίωμα λόγου, αλλά όχι εισήγησης. Οι δηλώσεις συμμετοχής θα κατατεθούν στο e-mail της Ε.Φ.Ο.Επ.Α.: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , ή στο fax, 2105223455 έως την Παρασκευή 12 Μαΐου 2017, με τη συγκεκριμένη φόρμα που επισυνάπτεται.

Η θεματολογία του συνεδρίου:

Α . Αγωνιστικό Πρόγραμμα

Φιλοσοφία

Βασικές αρχές

Ελαστικά και ανελαστικά δεδομένα

Ημερολογιακή κατανομή

Σχέση αγωνιστικού προγράμματος – προπονητικών κύκλων – αγωνιστικής φόρμας (pick)

Β. Αγωνιστικές Διοργανώσεις

Α1 – Α2

Β΄ Εθνική – Διασυλλογικά Πρωταθλήματα

Πρωταθλήματα ηλικιακών κατηγοριών * Ατομικά * Ομαδικά * Προκριματικές – Τελικές φάσεις

Ανοικτά Πρωταθλήματα

Νέες διοργανώσεις

Το πρόγραμμα του συνεδρίου:

Σάββατο: 17:00-20:45 Α΄ μέρος εισηγήσεις-ερωτήσεις-συζήτηση

Θέμα: Αγωνιστικό πρόγραμμα

Κυριακή: 10:00-12:30 Β΄ μέρος εισηγήσεις-ερωτήσεις-συζήτηση

Θέμα αγωνιστικές διοργανώσεις

12:30 συμπεράσματα-λήξη συνεδρίου

- Το αναλυτικό πρόγραμμα του συνεδρίου, η σειρά των ομιλητών καθώς και ο διαθέσιμος χρόνος για τις εισηγήσεις, ερωτήσεις, συζήτηση, θ’ ανακοινωθούν μετά την 31η Μαΐου και θα εξαρτηθούν από τον αριθμό συμμετοχών, το πλήθος των εισηγήσεων κ.λ.π..

- Το Πανελλήνιο Συνέδριο προπονητών-εφόρων χρηματοδοτείται από την Ε.Φ.Ο.Επ.Α. και καλύπτεται η δαπάνη της διαμονής, ενός (1) ατόμου ανά σωματείο-μέλος (ή προπονητής ή έφορος) εφόσον το σωματείο καλύπτει συγκεκριμένες προϋποθέσεις.

- Το ελάχιστο όριο συμμετοχών για την τέλεση του συνεδρίου είναι 40 σύνεδροι, εκ των οποίων οι 32 τουλάχιστον, πρέπει είναι εν ενεργεία προπονητές ή έφοροι, σε σωματείο-μέλος, την αγωνιστική περίοδο 2016-2017.

- Στο συνέδριο θα παραστούν λόγω του θεσμικού τους ρόλου ως σύνεδροι ο πρόεδρος της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. Μανώλης Κολυμπάδης, ο γενικός γραμματέας της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. και πρόεδρος της Τ.Ε. Β. Ελλάδας Χρήστος Τριγωνάς και ο πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. και πρόεδρος της Τ.Ε. Δ. Ελλάδας, Παναγιώτης Τζόβολος.

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics