Breaking News
30 Μαΐου 2017

Θα πάθετε την πλάκα σας!

 

Όταν κάνει ζέστη, το μόνο που θέλουμε είναι κατεψυγμένες λιχουδιές για να μας δροσίσουν χωρίς βέβαια πολλές θερμίδες. Αν και εσείς ανήκετε σε αυτή την κατηγορία, παρακάτω θα βρείτε την τέλεια ιδέα με ένα μόνο συστατικό!

Το μόνο που χρειάζεστε είναι καρπούζι, ξεφλουδισμένο σε κύβους και χωρίς κουκούτσια.

Δείτε τι πρέπει να κάνετε για να φτιάξετε ένα πολύ καλό σορμπέ καρπούζι χωρίς πρόσθετα συστατικά:

1. Τοποθετήστε τους κύβους καρπουζιού σε μια λαδόκολλα σε ένα ομοιόμορφο στρώμα. Στη συνέχεια, βάλτε τη στην κατάψυξη για τουλάχιστον 2 ώρες, επιτρέποντας στο καρπούζι να παγώσει τελείως.

2. Βγάλτε τη από την κατάψυξη. Στη συνέχεια, προσθέστε το καρπούζι στον επεξεργαστή τροφίμων και κάντε το πουρέ.

Αδειάζετε τον πουρέ καρπούζι σε ένα ταψάκι.

3. Τοποθετήστε το ταψάκι στον καταψύκτη για μία ή δύο ώρες. Βγάλτε το από την κατάψυξη, αφήστε το για περίπου 5 λεπτά και απολαύστε το!

Όλοι θα αγαπήσουμε αυτό το σορμπέ καρπούζι. Είναι πολύ δροσερό γλυκό χωρίς να έχει προστεθεί επιπλέον ζάχαρη. Είναι η ιδανική επιλογή για τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού!

 

Πηγή: athensmagazine.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics